محمدرضا تابش در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ضرورت ارائه طرح دو فوریتی تامین امنیت برگزاری مراسم رسمی از آنجا ناشی میشود که ما یک ضعف و خلاء قانونی در برقراری و حفظ امنیت مجالس، محافل و تجمعاتی داشتیم که به حکم قانون تشکیل میشود و این خلاء موجب میشد گاهی در این زمینه فرافکنی شود مثلا نیروی انتظامی مسئولیت را متوجه قوه قضاییه و قوه قضاییه مسئولیت را متوجه ضابطین کند و سردرگمیهایی پیش بیاید.
وی افزود: ما شاهد حوادث و اتفاقات تاسف باری بودیم که در تراز جمهوری اسلامی نیست در حالیکه طبق پیام قرآنی ما باید قول های مختلف را بشنویم و بعد تصمیم بگیریم. این امر مستلزم این است که امنیت یک مجلس و محفل برقرار شود تا بتوان حرفی زد. اگر هر کسی ولو با استدلال خودساخته به خود حق دهد که تجمعات قانونی را بر هم بزند، اختلال ایجاد کند و بعد ضعف قانونی وجود داشته باشد که ما نتوانیم با آن برخورد کنیم سنگ روی سنگ بند نمی شود و این نحوه برخورد در تراز نظام جمهوری اسلامی نیست.
نماینده مردم اردکان ادامه داد: ما خاطرات بدی از برهم زدن مجالس داشته ایم که بسته به روی کار آمدن دولت های مختلف این جو تشدید می شد. در سال های گذشته شاهد این بودیم که سخنرانی رییس مجلس، نوه امام، معاون رییس جمهور و برخی نمایندگان را قطع کردند لذا ما فکر می کنیم ارائه این طرح امری ضروری بود اگرچه ممکن است ایراداتی وجود داشته باشد که آن را می توان در پیشنهادات اصلاحی نمایندگان مرتفع کرد.
وی با بیان اینکه علیه این طرح یک جوسازی حساب شده وجود داشته است، تصریح کرد: با مراجعه به افکار عمومی می توان متوجه شد که این جزو ضرورت هایی است که خلاء آن احساس می شد و نوع مخالفت ها هم به نحوی است که ضمیر مرجعش را پیدا کرده. همین هایی که اصل طرح را زیر سوال می برند برایشان خوشایند نیست چنین قانونی تصویب شود و ریشه بسیاری از برخوردهای غیرقانونی را می شود از همین جا پیدا کرد. کسانی که از در مخالفت در آمدند حملات شدیدی علیه طراحان داشته اند و می توان فهمید که برقراری امنیت محافل و مجالس برای چه کسانی خوشایند نیست.
تابش اضافه کرد: رهبری چند بار از این برخوردها ابراز نارضایتی و گلایه مندی کردند که منجر به بر هم خوردن تجمعات قانونی می شود لذا ضرورت این طرح منطبق بر نیاز جامعه ارزیابی می شود.
انتهای پیام