به گزارش ایسنا، بهتازگی پنج داستان این نویسنده در حوزه ادبیات دفاع مقدس توسط حوزه هنری قزوین رونمایی شده است. «خمپاره و صنوبر»، «رودخانهای از نور»، «من ابرم تو ماه منی»، «خرمشهر شهر درختها» و «پرنده من» عناوین این کتابها هستند که توسط نشر صریر راهی بازار شدهاند.
شفیعی درباره این آثار گفته بود: این داستانها را در حوزه جنگ و برای کودکان نوشتهام، اما جنگ تنها لایه بیرونی این آثار است. این آثار سلوک روحی قهرمانان قصه است با درخت و باغ و ماه و ابر و باد وبرف و مهتاب. در تک تک داستانها درختان سهم عمدهای دارند و بازی خیالانگیز مهتاب و برف و ابر و ماه. در واقع من نگاهی شاعرانه به جنگ کردهام و روایتی شاعرانه را در این حوزه به کودکان دادهام. روایتی به دور از خشونتهای متداول جنگ.
در آیین رونمایی از پنج عنوان کتاب کودک دفاع مقدس این نویسنده، مهدی طاهرخانی - مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قزوین - و حجتالاسلام علی قابل - امام جمعه موقت قزوین - حضور داشتند.
همچنین قرار شده کتاب سهگانه «پهلوان گودرز» با همت انتشارات منادی تربیت پس از حدود پنج سال راهی بازار شود.
این نویسنده در توضیحی گفت: سالها بود که با تعویضهای پی در پی مدیران موسسه انتشاراتی منادی تربیت، نشر این کتاب با مشکل مواجه بود. اگرچه در همان سالها، قرارداد آن بسته شد؛ اما بالاخره بعد از چند سال که از عقد قرارداد و تصویرگری این مجموعه میگذرد، به همت مدیر جدید این موسسه، آقای اظهری و کوششهای مدیر تولید بناست این مجموعه بهزودی به چاپ برسد.
نویسنده کتاب «کابوس ماهان» افزود: پهلوان گودرز از اواخر دوران پهلوانی رستم ظهور میکند و تجسم آمال و آرزوهای مردم رنجدیده آن دوران میشود. این رمانها حکایت سفر روحی و جسمی این پهلوان است از دل تاریکی تا رسیدن به کمال اساطیری و خدشهناپذیر وجودیاش. طوری که رمان اول شرح مبارزه او است با دیو فراموشی که سایه مخوفش را بر تاریخ افکنده و بر روح و روان مردم، گردی از فراموشی پاشیده است. رمان شرح مواجهه یاد و فراموشی است. رمان دوم که «پهلوان گودرز و قالی پرنده» نام دارد، حدیث بیقراری دختر قالیبافی است که پهلوان گودرز رویای هر روز و شب او است، رویایی که اهریمن درپی نابودی آن است تا بر جهان بیامید و بیرویا حکومت خود را تثبیت کند. رمان شرح این جدال است، جدال رویا و کابوس. رمان سوم «پهلوان گودرز و کابوس مرگبار» شرح مصاف پهلوان گودرز است با سایه سنگین خودش، سایهای که در ابتدا چون کابوسی مرگبار او را به سمت نیستی میبرد، ولی در نهایت سایه پهلوان با روان او درمیآمیزد و هر دو به جدال کابوس بزرگتری میروند.
«پهلوان گودرز و دیو فراموشی»، «پهلوان گودرز و قالیچه پرنده» و «پهلوان گودرز و کابوس مرگبار» عناوین فرعی این سهگانهاند که جلد دوم آن - «پهلوان گودرزو قالیچه پرنده» - پیشتر رتبه سوم جشنواره ادبی اصفهان را در بخش آثار چاپنشده از آن خود کرده بود.
همچنین مجموعه شعر «تاریکی همه شب نیست» از سرودههای این نویسنده و شاعر است که قرار است با همت نشر آوای کلار راهی بازار شود. این مجموعه حاصل تلاش این شاعر در حوزه سرایش شعر در فاصله سالهای ۸۰ تا ۹۰ است.
او در اینباره گفت: اغلب این شعرها مضامین اسطورهای و اساطیری دارند. من اساطیر کهن دیروز را با بدنه مردم امروز پیوند دادهام.
انتهای پیام