محمد رضا نظرنژاد در گفتوگو با ایسنا، درباره اینکه طبق اعلام سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، بیشترین شکایت مردمی مربوط به فروش نان، میوه و سبزیجات است، اظهار کرد: در گذشته نانوایان یک متولی داشتند و تکلیفشان روشن بود، اما در حال حاضر دستگاههای متولی بسیاری برای نانوایی وجود دارد و مشخص نیست که چه کسی دقیقا مسئولیت نظارت و ساماندهی برای عموم نانوایان را دارد که این خود عاملی برای افزایش تخلف است.
وی با بیان این که حداکثر ۱۰ درصد واحدهای صنفی نانوایی مرتکب تخلف میشوند، ادامه داد: یکی دیگر از عوامل افزایش تخلف و شکایات مردمی در واحدهای صنفی نانوایی این است که نانوایان بسیاری وجود دارند که بدون مشورت با اتحادیه و داشتن مجوز اقدام به احداث و راهاندازی نانوایی میکنند و همین ها مرتکب تخلف میشوند و شکایت مردمی را از واحدهای صنفی نانوایی افزایش میدهد.
حداکثر قیمت نان سنگک ۲۰۰۰ هزار تومان
رییس اتحادیه نان سنگکی همچنین در خصوص نرخ نان آزادپز و دولتی نیز خاطر نشان کرد: هر عدد نان سنگک دولتی در نانواییهای غیر آزاد پز که سهمیه آرد دولتی دارند باید ۸۰۰ تومان باشد و نانواییهای آزادپز نیز حداکثر میتوانند در شکل و نوع و تفاوت خدمات و نانی که به مشتریان ارائه میدهند هر عدد نان سنگک را ۱۲۰۰ تومان، ۱۹۰۰ تومان و در نهایت ۲۰۰۰ تومان بفروشند.
وی در ادامه تصریح کرد: هر نانوایی، قیمت نان سنگک آزاد خود را بالاتر از ۲۰۰۰ تومان بفروشد مرتکب تخلف شده است و اتحادیه و دستگاههای نظارتی با آنها برخورد میشود. از مردم تقاضا میشود تا به محض مشاهده به قیمتهای غیر منطقی آن را به اطلاع تعزیرات حکومی یا اتحادیه نان سنگکی برسانند.
به گزارش ایسنا، برخی از نانواییها با اضافه کردن سبوس یا انواع سبزیجات خشک، کنجد و ... معتقدند که ارزش غذایی نان را بالا میبرند و همچنین اندازه نان پخته شده آنها بزرگتر است، لذا هر عدد نان سنگک تا 4000 تومان میفروشند؛ قیمتهای نامتعارفی که طبق گفته اتحادیه نانوایان به هیچ وجه نباید از مشتری اخذ شود و این گران فروشیها باید به سازمانهای زیربط از جمله سازمان حمایت مصرفکنندگان، تعزیرات حکومتی و اتحادیه نانوایان اعلام شود تا رسیدگی و برخورد شود.
انتهای پیام