به گزارش ایسنا، دکتر احمد حاجبی، مدیر کل سلامت روان اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در گفت و گو با برنامه «صبح و زندگی» شبکه رادیویی سلامت با بیان این مطلب افزود: معمولا به دنبال حوادث غیرمترقبه با مشکلاتی از جنبه روانشناختی چه برای بازماندگان و چه برای امدادگرانی که شاهد صحنههای دلخراش هستند، مواجه هستیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در این راستا از سالهای گذشته برنامههایی را داشته است، بیان کرد: بازماندگان و حاضران در صحنه، در چنین مواقعی با مشکلاتی روبرو هستند که با در نظر گرفتن این موضوع، از روز پنجشنبه برنامههایی تدوین شد.
حاجبی در ادامه تاکید کرد: با ورود تیم وزارت بهداشت به صحنه و اعلام انجمن علمی روان پزشکان ایران مبنی بر همکاری جهت ارائه خدمات مشاورهای به بازماندگان و امدادگران حادثه ساختمان پلاسکو، از روز گذشته تیمها به صورت کاملا عملیاتی در محل حاضر شدند.
مدیرکل سلامت روان اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت در پایان این برنامه رادیویی بار دیگر تاکید کرد: یکی از مسائلی که با آن مواجه هستیم، فضای مجازی است که تصاویر و اخباری منتشر میشود که مخاطبان بسیاری دارد. توصیه میشود افرادی که برای برقراری ارتباط از این فضا استفاده میکنند، احتیاط لازم را داشته باشند؛ چرا که انتقال اخبار و تصاویر نابهجا و اغراق آمیز، تاثیر منفی دارد.
انتهای پیام