/ در سینما چه خبر است؟/

حضور عوامل «جنجال در عروسی» در پردیس ملت،عدم تمدید جشنواره‌ی فیلم 100،برپایی هفته فیلم ترکیه در تهران،حضور «یک روز طولانی» در بلغارستان و... از حمله خبرهای سینما و تئاتر است.

بازیگران و عوامل فیلم «جنجال در عروسی» به کارگردانی سیدرضا خطیبی و تهیه کنندگی محمد احمدی فردا شب (28 دی ماه) به پردیس ملت می‌روند.

به گزارش ایسنا، به نقل روابط عمومی موسسه تصویر شهر، میرطاهر مظلومی، مرتضی ضرابی، نعیمه نظام دوست بازیگران فیلم جنجال در عروسی بهمراه دیگر عوامل آن روز سه شنبه 28 دی ماه ساعت 18 با مخاطبین آن در پردیس سینمایی ملت به دیدن فیلم می نشینند.

«جنجال در عروسی» محصول مشترک ایران و فرانسه است و تا کنون در جشنواره های متعدد بین المللی توانسته جوایزی را از آن خود کند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در یک مراسم عروسی کودکان را به محل برگزاری جشن راه نمی‌دهند و به کلبه‌ای در انتهای باغ تبعید می‌کنند. بچه‌ها متوجه می‌شوند برگزارکنندگان مراسم قاچاقچی مواد مخدر هستند ، لذا تصمیم می‌گیرند تا جشن را به هم بزنند و این آغاز ماجراست.

بازیگران این فیلم سه بعدی عبارتند از: بازیگران این فیلم عبارتند از: علیرضا خمسه، میرطاهر مظلومی، نعیمه نظام دوست، مرتضی ضرابی، محمد رضا بحری، مهدی قانع، صاحب حائری زاده، علیرضا حائری زاده ، سعید خبیری و با حضور نوجوانان: محمد جواد رسایی، امیر حسین محرابی، کورش فلاح، فرزاد دهقان، علیرضا روئین تن، عارفه و عرفانه محمودی، محمد هادئی، علی کاظمی

 آخرین مهلت دریافت آثارجشنواره بین‌المللی فیلم 100/ تمدید نمی‌شود

آخرین مهلت دریافت آثار یازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های 100 ثانیه‌ای اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان سینمایی حوزه هنری؛ 30 دی ماه جاری به عنوان آخرین مهلت دریافت آثار این رویداد سینمایی اعلام شده است.

علاقمندان جهت شرکت در این جشنواره فقط چهار روز فرصت دارند تا آثارشان را به دبیرحانه جشنواره به نشانی دبیرخانه جشنواره به نشانی: تهران- خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ، حوزه هنری، طبقه منفی یک، دبیرخانه مرکزی جشنواره‌های حوزه هنری ارسال نمایند.

بر پایه این خبر؛ یازدهمین جشنواره بین المللی فیلم های 100 ثانیه‌ای در قالب بخش‌های «مسابقه سینمای100 ثانیه ای ایران» شامل دو بخش «اصلی» و «در مسیر تجربه» در زمینه های مستند، داستانی، پویانمایی و مسابقه «سینمای 100 ثانیه ای جهان» در زمینه آثار مستند، داستانی، پویانمایی طراحی شده و در این دوره پذیرای آثاری است که در سه محور موضوعی «اخلاق و سبک زندگی»، «اخلاق و فرهنگ کار» و «اخلاق و اقتصاد مقاومتی» تولید شده باشند.

شایان ذکر است این رویداد سینمایی به دبیری علی قربانی از 4 تا 6 اسفند ماه سالجاری در تهران برگزار می‌شود.

هفته فیلم ترکیه در سینماتک خانه هنرمندان ایران

هفته فیلم ترکیه 3 تا 9 بهمن در سینماتک خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، هفته فیلم ترکیه با همکاری موسسه موسسه یونس امره تهران 3 تا 9 بهمن در سینماتک خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

مراسم افتتاحیه هفته فیلم ترکیه با حضور «هاکان رضا تکین» سفیر جمهوری ترکیه در ایران، دکتر «تورقای شفق» مدیر موسسه یونس امره و «مجید رجبی معمار» مدیرعامل خانه هنرمندان ایران یکشنبه 3 بهمن ساعت 18 در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

روز یکشنبه 3 بهمن پس از مراسم افتتاحیه فیلم «احتمال دور» به کارگردانی محمو فاضلی جوشقون و تهیه‌کنندگی خلیل کارداش به نمایش درمی‌آید و سپس نشست نقد و بررسی با حضور کارگردان فیلم، تهیه کننده و علی گموحلواوغلو برگزار می‌شود.

فیلم «عسل» به کارگردانی سمیح کاپلان اوغلو دوشنبه 4 بهمن ساعت 18 به نمایش درمی‌آید.

روز سه‌شنبه 5 بهمن ساعت 18 فیلم «سیواس» به کارگردانی کان مژدسی به نمایش درمی‌آید.

چهارشنبه 6 بهمن فیلم «روزی روزگاری در آناتولی» به کارگردانی نوری بیلگه جیلان ساعت 18 به نمایش درمی‌آید.

فیلم «سه راه» به کارگردانی فایسال سویسال پنجشنبه 7 بهمن ساعت 18 به نمایش درمی‌آید، پس از نمایش فیلم نیز نشست نقد و بررسی با حضور فایسال سویسال کارگردان فیلم و حسنعلی ییلدیریم (منتقد و نویسنده) برگزار می‌شود.

روز جمعه 8 بهمن ساعت 18 فیلم «خواب زمستانی» به کارگردانی نوری بیلگه جیلان به نمایش درمی‌آید.

شنبه 9 بهمن ساعت 18 فیلم «رویای پروانه» به کارگردانی یلماز اردوغان به نمایش درمی‌آید.

مراسم اختتامیه هفته فیلم ترکیه پس از نمایش فیلم «رویای پروانه» با حضور پروفسور پیامی چلیکجان، بورچاک اورن، باریش سایدام و مجید رجبی معمار برگزار می‌شود. 

 دومین حضور بین المللی «یک روز طولانی» در بلغارستان 

فیلم «یک روز طولانی» ساخته بابک بهرام بیگی در شیراز نقد و بررسی میشود.

«یک روز طولانی» ساخته بابک بهرام بیگی چهارشنبه 29 دی ماه با حضور کارگردان، شبنم مقدمی بازیگر فیلم و سمیرا مهندسان طراح لباس در شیراز  نقد و بررسی میشود.

این فیلم نوشته مشترک بهرام بیگی و پیام ناصر است و از مضمونی اجتماعی برخوردار است .

در خلاصهی داستان فیلم آمده؛ زمان آدم‌ها را دگرگون می‌کند اما تصویری را که از آنها داریم ثابت نگه می‌دارد. هیچ چیزی دردناک‌تر از این تضاد میان دگرگونی آدم‌ها و ثبات خاطره نیست!

شبنم مقدمی، رضا بهبودی، مرتضی یونس زاده، باران ابراهیمی و علیرضا آرا بازیگران اصلی فیلم هستند.

پخش بین المللی «یک روز طولانی»را علیرضا شاهرخی بر عهده دارد و فیلم در نهمین جشنواره فیلم خاورمیانه و شمال آفریقا «صوفیه بلغارستان» حضور خواهد داشت .

«یک روز طولانی» هم اکنون در گروه سینمایی هنر و تجربه در حال اکران است.

عوامل اصلی فیلم عبارتند از: مدیر فیلمبرداری : محمد رضا تیموری، فیلمنامه: پیام ناصر، بابک بهرام بیگی،  صدا: انسیه ملکی، حسن شبانکاره،  مدیر تولید: امیررضا جلالیان، طراحان صحنه:  کاوه کاظم زاده، آرش باقی پور،  جلوه‌های ویژه بصری: فرهاد نجفی فرد، مشاور رسانه ای: منصوره بسمل، تهیه کنندگان: بابک بهرام بیگی، مرتضی یونس زاده.

پوستر انیمیشن «داش آکل» رونمایی شد

پوستر فیلم انیمیشن «داش آکل» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به کارگردانی «هاجر مهرانی» که اقتباسی آزاد از کتاب صادق هدایت است، رونمایی شد.

هاجر مهرانی در گفتگویی اظهار کرد: داستان انیمیشن «داش آکل» با زاویه دید جدیدی از کتاب صادق هدایت اقتباس شده است؛ روایتی که از ذهن و دید من و مریم چالش بیان و نوشته شده است.

وی ادامه داد: پایبندیِ ما به خط اصلی داستانِ هدایت، روایت «داش آکل» را برای مخاطب آشنا جلوه می‌دهد اما از زاویه‌ای دیگر، پرداختن به نمادها به عنوان عنصری مهم در روایت باعث می‌شود که مخاطب با روایتی نو مواجه شود.

مهرانی درباره‌ی روند شکل‌گیری این قصه توضیح داد: پنج شش سال پیش بود که با ساخت یک عروسک استاپ‌موشن از داش آکل برای کلاس دانشگاه، ایده ساخت این کار به ذهنم رسید و در نهایت پس از دو سال، قرارداد ساخت این اثر با مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی امضا شد.

این کارگردان با اشاره به دو عنصر «دیالوگ‌پردازی» و «موسیقی» که در کنار یکدیگر، خط‌های اصلی داستان‌گویی این اثر انیمیشن هستند، تصریح کرد: در دیالوگ‌پردازی سعی ما بر تشخص بخشیدن به هر شخصیت با استفاده از تعریف نوعی دیالوگ‌گویی خاص آن شخصیت بوده است که در همین راستا، از قابلیت‌های مختلف زبان فارسی از جمله زبان محاوره‌ای و کوچه‌بازاری تا فرم‌های شعری مانند بحر طویل به فراخور هر شخصیت استفاده کردیم.

وی ادامه داد: موسیقی در این کار نقش مهمی ایفا می‌کند، در واقع موسیقی بیش از هر کارکردی یاری‌دهنده انتقال بارِ احساسی اثر است و منعکس‌کننده تضاد حس زمخت مردانگی و احساسات لطیف عاشقانه‌ای که به مرور در وجود شخصیت اصلی داستان یعنی داش آکل شکل می‌گیرد.

هاجر مهرانی دغدغه‌ی اصلی‌اش از ساخت این انیمیشن را روایت داستان اصلی در همه‌ی جوانب حتی در جزئیات با نمادهای خاص ایرانی دانست و افزود: این دغدغه در نگاه اول برای هر مخاطب در همه عناصر کار، از موسیقی گرفته تا طراحی کاراکتر، بک‌گراند، بازی‌سازی کاراکترها، دیالوگ‌ها و... کاملاً مشهود است.

پوستر انیمیشن «داش آکل» که توسط «مرتضی نائیجی» طراحی شده است، امروز رونمایی شد. این فیلم در اولین نمایش عمومی، در جشنواره پویانمایی تهران روی پرده خواهد رفت.

انتهای پیام 

  • دوشنبه/ ۲۷ دی ۱۳۹۵ / ۱۹:۱۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 95102717552
  • خبرنگار :