حسین ملت در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه این قانون پیش از این وجود داشته و اعمال میشده است، اظهار کرد: تا پیش از اجرایی شدن این موضوع در اصفهان رستورانهای سه ستاره پنج درصد و رستورانهای چهار ستاره 10 درصد حق سرویس دریافت میکردند.
وی ادامه داد: تمام رستورانها، مراکز غذای بیرون بر، کافی شاپها و فست فودها قبل از ابلاغ این قانون نیز اجازه دریافت حق سرویس نداشتند و اگر حق سرویس از مشتریان خود دریافت میکردند تخلف محسوب میشده است.
رییس اتحادیه صنف چلوکبابی، رستوران و تالارهای اصفهان با بیان اینکه رستورانهای داخل سازمانها، شرکتها و ادارات نیز موظف به کسب پروانه از این اتحادیه هستند، افزود: تمام مراکزی که از اتحادیه پروانه دریافت میکنند ملزم به رعایت قوانین هستند و با هر گونه تخلف آنها برخورد خواهد شد.
ملت در خصوص دریافت مالیات بر ارزش افزوده از سوی واحدهای صنفی این اتحادیه گفت: تنها رستورانها مجاز به دریافت مالیات بر ارزش افزوده هستند و کافی شاپها و فستفودیها اجازه دریافت مالیات بر ارزش افزوده ندارند.
وی در خصوص بازرسی و پیگیری تخلفات توسط اتحادیه اظهار کرد: مشتریان میتوانند از طریق ارسال نامه به دفتر اتاق بازرسی اصناف استان اصفهان تخلفات واحدهای صنفی را گزارش دهند.
رستورانهای داخلی سازمانها نباید حق سرویس دریافت کنند
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان اصفهان در خصوص پیگیری اجرایی شدن قانون حذف حق سرویس در رستورانها به خبرنگار ایسنا گفت: اکیپهای بازرسی در سطح شهر در حال پیگیری اجرایی شدن این قانون هستند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف حتما با متخلفان برخوردهای لازم انجام میشود و حتی گزارش تخلفات به اداره تعزیرات حکومتی ارسال خواهد شد و تاکنون نیز برای چندین رستوران در این زمینه پرونده تشکیل شده است.
جواد محمدی فشارکی با بیان اینکه رستورانهای داخلی سازمانها و ادارات در صورتی که فقط به کارمندان و کارکنان زیر مجموعه خود غذا عرضه کنند شرایط متفاوتی دارند، اظهار کرد: اگر رستورانهای داخلی سازمانها به گروههای مختلف غیر از کارکنان خود نیز خدمات ارائه میدهند باید برای کسب پروانه از اتحادیه مربوطه اقدام کنند.
وی با بیان اینکه در شش ماه اخیر 55 واحد صنفی رستوران بابت گرفتن حق سرویس جریمه شدند، گفت: تعیین مبلغ جریمه بر عهده اداره تعزیرات حکومتی است که پس از بررسیهای لازم این مبلغ تعیین و صدور حکم انجام میشود.
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان اصفهان با بیان اینکه به صورت میانگین روزانه 4 تا 5 تماس مردمی برای اعلام شکایت داریم، افزود: واحدهای صنفی متخلف بین 10 روز تا شش ماه پلمب میشوند و اگر در طی یک سال واحدی سه بار تخلف کند، پروانه کسب آن واحد صنفی ابطال خواهد شد، اما تا کنون پروانه هیچ رستورانی در اصفهان ابطال نشده است.
محمدی فشارکی با تأکید بر اینکه با هر گونه تخلف در زمینه عدم اعمال قانون حذف حق سرویس در رستورانها برخورد شدید میشود، گفت: مشتریان در صورت مشاهده تخلف میتوانند با شماره 13-323512 و یا شماره 124 تماس گرفته و تخلف را گزارش دهند و یا با مراجعه حضوری به مدیریت بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان اصفهان شکایت خود را ثبت کنند.
انتهای پیام