معرفی 10 نوآوری صنایع غذایی در فستیوال بازار دارایی فکری

در پنجمین فستیوال بازار دارایی فکری 10 طرح نوآورانه در حوزه صنایع غذایی با حضور بیش از 70 صنعتگر و سرمایه گذار معرفی شد.

به گزارش ایسنا، از سوی مرکز فن بازار ملی ایران به منظور ارائه نوآوری‌ها و اختراعات به سرمایه گذاران و صنعتگران پنجمین فستیوال نوآوری‌های صنایع غذایی برگزار شد.

در این رویداد بیش از 120 اختراع از سوی مخترعین و مبتکرین، پارک و مراکز رشد علم و فناوری، بنیادهای نخبگان استانی و شرکت های دانش بنیان ارسال و پس از ارزیابی‌های فنی، اقتصادی و بازار در سه مرحله، 10 اختراع در مرحله نهایی انتخاب شد. این ایده‌ها در این فستیوال به صورت حضوری برای سرمایه گذاران و صنعتگران ارایه شد.

اسامی 10 اختراع ارائه شده در این رویداد به شرح ذیل است:

شیرین کننده کم کالری (رژیمی دیابتی) جایگزین شکر در شیرین کردن نوشیدنی‌های سرد و گرم و تولید محصولات خوراکی شیرین بدون اسپارتام،
 تولید کالباس (60 درصد گوشت قرمز) کم چرب و کم کالری با استفاده از نشاسته اصلاح شده ذرت
فناوری تولید پلیمرهای آنتی میکروبال و زیست تخریب پذیر
استخراج آنتوسیانین از آبمیوه‌ها
کیت تشخیص سریع و همزمان پاتوژن‌های آلوده کننده غذایی توسط تکنبک LEMP
فرمولاسیون به روش تهیه سوسیس از ماهی
تولید ماست غنی شده با استرول‌های گیاهی جهت کاهش کلسترول بدن
پودر بستنی بدون قند با استفاده از ایزومالت و اسه سولفام پتاسیم
فرایند تولید مربای رژیمی فراسودمند با استفاده از شیره خرما به عنوان شیرین کننده و تکتین آمیدی با درجه متوکسیلاسیون پایین دارای خواص پروبیوتیک
سیستم تولید هوای گرم، خشک و سالم سازی شیر برای تولید ماست سرشیردار سنتی به روش صنعتی در حالت پیوسته

در فستیوال صنایع غذایی همچنین بیش از 100 طرح و اختراع نیز در قالب کتابچه و پوستر در پنجمین فستیوال نوآوری های دارایی فکری در حوزه صنعت مواد غذایی ارایه شده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۰ دی ۱۳۹۵ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95102012957
  • خبرنگار : 30057