به گزارش ایسنا، هدایت حسینی در پنجمین فستیوال دارایی فکری در حوزه صنعت مواد غذایی، با تاکید بر اهمیت دانش بنیان شدن صنایع غذایی، اظهار کرد: یکی از نقاط آسیب پذیر در صنایع غذایی، نیاز جدی به مواد اولیه است و فعالیت در زمینه تولید مواد اولیه بر اساس دانش بومی میتواند به کشور از لحاظ عدم وابستگی به مواد اولیه وارداتی کمک کند.
حسینی ادامه داد: در راستای عملیاتی کردن اقتصاد دانش بنیان و شعار مبتنی بر اقدام و عمل، مرکز رشد در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی راهاندازی شده است تا با کمک دانش مبتنی بر فناوری داخلی بتوان کشور را در واردات صنایع غذایی به ویژه مواد اولیه بی نیاز کرد.
رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای صنایع غذایی ایران با بیان اینکه صنعت موادغذایی بعد از صنعت نفت یکی از صنایع مهم کشور است، خاطر نشان کرد: گردش مالی صنعت غذایی در کشور سالانه 20 میلیارد دلار است.
در حاشیه برگزاری پنجمین فستیوال بازار دارایی فکری با عنوان نوآوریهای صنعت مواد غذایی، 3 قرارداد سرمایه گذاری در این حوزه بین مخترعان و سرمایه گذاران داخلی منعقد شد.
قرارداد واگذاری «ویلچر "خود بالابر" با قابلیت استفاده دستی» با مالکیت مهدی حلبیان با شرکت تعاونی پایش بهداشت و درمان به مبلغ 5 میلیارد و 900 میلیون ریال به امضا رسید.
قرارداد «مخروط واژینال برای تقویت عضلات کف لگن» به مالکیت رویا رضایی با صنایع مهندسی نوآوران محصولات پزشکی به ارزش 3 میلیارد ریال منعقد شد.
«جوراب مقاومتی آبی ویژه دردهای عضلانی» به مالکیت فاطمه خدایی از دیگر قراردادهای بازار دارایی فکری در حوزه تجهیزات پزشکی بود که به ارزش 8 میلیارد و 220 میلیون ریال با شرکت سپید تن پرنیان پویش به امضا رسید.
انتهای پیام