به گزارش ایسنا، غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی در تذکری گفت: قرار بود کتاب امیال و آرزوها ننویسیم. قرار شد یک برنامه خلاصه و اجرایی بنویسید که قانونگذاری نباشد اما علیرغم اینکه علم داریم شورای نگهبان برخی مواد را برمیگرداند یا دولت نمیتواند اجرایی کند باز هم آن را تأیید میکنیم.
نماینده مردم رشت مثال قایقی که همه درون آن نشستهایم را مطرح کرد و افزود: درآمد مالی دولت مشخص است، این دولت نمیتواند چنین موادی را اجرایی کند. هیچ دولتی نمیتواند و ما داریم ناراضیتراشی میکنیم.
او ادامه داد: در حوزه ایثارگران موادی گنجانده شده که قابلیت اجرایی ندارد و به جز اینکه جامعه ایثارگران را دلخور میکند فایدهای نخواهد داشت. موادی درج شده که ضرورتی نداشته و قانونش از قبل موجود است. بخشی از این مواد به شدت بار مالی ایجاد میکند.
او در ادامه از لاریجانی که ریاست مجلس را بر عهده داشت، خواست: این مواد به کمیسیون تلفیق ارجاع شود تا موادی که قابلیت اجرایی داشته باشند به صحن مجلس بیایند.
لاریجانی نیز ضمن تأیید اینکه برخی مواد تکراری است، متذکر شد: ما باید موادی را مصوب کنیم که شورای نگهبان ایراد نگیرد و چیزی خلاف قانون ایثارگری که مجمع تشخیص مصلحت نظام مصوب کرد در آن نباشد.
در ادامه حشمتالله فلاحت پیشه برلزوم توجه به رزمندگان معسر، عدم ایجاد تبعیض و اجرای شدن قانون برنامه ششم تأکید کرد و گفت: برخی مواد ممکن است تناقضاتی داشته باشد. اگر این مواد به یکباره از دستور مجلس خارج شود نگرانیم که بعضی ایثارگران که مشکل خاصی دارند حقشان ضایع شود.
فولادگر، نماینده اصفهان نیز متذکر شد: ما همه موضوع ایثارگران را به برنامه ششم موکول کردهایم. اگر آن را به کمیسیون تلفیق برگردانیم فضای خوبی در جامعه ایجاد نمیشود.
پس از این تذکرات لاریجانی که ریاست جلسه را بر عهده داشت از نمایندگان خواست وارد بررسی مواد مربوط به ایثارگران شده و اگر نکاتی مدنظرشان است در ضمن بررسی بندهای مختلف آن را مطرح کنند.
انتهای پیام