به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، رای این کمیسیون چند روز پس از انتشار ویدئویی صورت گرفت که نشان می داد پلیس میانمار غیرنظامیان از اقلیت مسلمان را مورد ضرب و شتم قرار داده است. ده ها هزار مسلمان روهینجایی به دلیل عملیات نظامی در راخین از منطقه گریختهاند.
ده ها تن از این مسلمانان نیز در جریان سرکوب پلیس و نیروهای دولتی میانمار کشته شدهاند. افرادی که گریختهاند در بنگلادش به سر می برند و میگویند که به دست نیروهای امنیتی میانمار مورد شکنجه و تجاوز قرار گرفتهاند.
دولت میانمار به رهبری آنگ سان سوچی گفته است که این اتهامات ساختگی هستند و در مقابل فشارهای بین المللی در حفاظت از این اقلیت مسلمان ایستادگی کرده است.
این کمیسیون که رهبری آن را فرمانده سابق ارتش بر عهده دارد، میگوید در حال انجام تحقیقاتی درباره خشونت های اعمال شده از سوی مقام های امنیتی علیه مسلمانان روهینجا است و اعلام کرده براساس بررسی های اولیه این اتهامات درست نیستند.
این کمیسیون در گزارش خود آورده است که تعداد جمعیت، مساجد و بناهای مذهبی این اقلیت در منطقه نشان می دهد که هیچ موردی از نسل کشی و اعمال فشار بر آنها صورت نگرفته است.
میانمار مسلمانان روهینجا را بعنوان یکی از اقلیت های ساکن این کشور به رسمیت نمی شناسد.
انتهای پیام