برند محصولات نانویی ایران در صدر بهترین نام‌های تجاری محصولات نانویی

بر اساس آمارهای بانک محصولات فناوری نانو از 6300 محصولی که تا ابتدای نوامبر 2016 در این بانک ثبت شده است، 870 محصول دارای خاصیت آنتی‌باکتریال است که برند کشورهای تایوان، ایالت متحده، کره‌ جنوبی، ژاپن و ایران در صدر بهترین نام‌های تجاری در تولید این محصولات قرار دارند.

به گزارش ایسنا امروزه با رشد سریع فناوری، حذف اثرات منفی و مخرب میکروارگانیسم‌ها از زندگی بشر امری ساده‌تر و قابل دسترس‌تر شده است. در سالیان اخیر محققان موفق به شناسایی ترکیباتی فلزی با خاصیت آنتی‌باکتریال و ضدمیکروب شده‌اند که این ترکیبات می‌توانند از رشد و نمو باکتری‌ها و قارچ‌ها و دیگر عوامل بیماری‌زا جلوگیری کنند. فناوری نانو نیز در این زمینه پیشتاز بوده است.

در راستای ساماندهی به اطلاعات مربوط به این محصولات، «بانک محصولات فناوری نانو (NPD)» (پایگاه استت‌نانو) اقدام به تولید بانک اطلاعاتی ویژه‌ای برای محصولات فناوری نانو عرضه شده توسط کشورهای مختلف کرده است.

بر اساس آخرین اخبار منتشر شده از این بانک، از میان حدود 6300 محصولی که تا ابتدای نوامبر 2016 در این بانک ثبت شده است، 870 محصول دارای خاصیت آنتی‌باکتریال هستند که این محصولات توسط 225 شرکت از 28 کشور جهان تولید و به بازارهای جهانی عرضه شده‌اند.

نام‌های ‌تجاری (برند) کشورهای تایوان، ایالت متحده، کره‌ جنوبی، ژاپن و ایران در صدر بهترین نام‌های تجاری در تولید این محصولات قرار دارند که از محصولات آنها می‌توان به انواع منسوجات فنی، خانگی و ورزشی مانند ملحفه، پتو، نخ، پارچه، چرم، کفش، جوراب، پیراهن، ملزومات پزشکی مانند پانسمان زخم، روپوش اتاق عمل و آرنج بند، محصولات ساخت و ساز مانند رنگ و سیمان، محصولات آرایشی و بهداشتی مانند کرم، ضد آفتاب و مرطوب کننده، لوازم شخصی مانند سشوآر و اتوی مو، لوازم خانگی مانند تهویه هوا، ماشین لباسشویی، یخچال، جاروبرقی و محصولات حوزه آب و فاضلاب مانند فیلترهای تصفیه آب اشاره کرد.

بیش از 90 درصد از محصولات ثبت شده در این بانک حداقل از یکی از نانوذرات نقره، دی‌اکسید تیتانیوم، دی اکسیدسیلیسیم و طلا استفاده شده است.

این نانوساختارها، مواد اصلی خاصیت آنتی‌باکتریال‌ها هستند و در 10 درصد باقیمانده نیز از نانورس، لیپوزوم Q10، نانوفیبرهای‌کربنی، نانوذرات سولفید مس و نیکل استفاده شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۴ دی ۱۳۹۵ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95101408551
  • خبرنگار : 30057