قتل یک مسلمان دیگر در میانمار

یک مرد مسلمان دیگر به دلیل جراحات ناشی از ضربات چاقو در راخین میانمار کشته شد. دولت مدعی شده که این دومین قتل در یک هفته است که در آن یک مسلمان به دلیل همکاری با دولت توسط روهینجاها کشته شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، حملات هماهنگ شده در نهم اکتبر 2016 در راخین باعث شد تا 9 افسر پلیس کشته شوند و یک عملیات نظامی نیز صورت بگیرد. دولت میانمار مدعی است که این قتل‌ها توسط مسلمانان روهینجا صورت می‌گیرد.

یکی از ماموران گارد مرزی گفته است که فرد کشته شده یک مرد مسلمان 28 ساله است که با "تروریسم" در ارتباط بوده است.

دفتر مشاور دولت میانمار روز دوشنبه گفت که این قربانی با اعضای نیروهای امنیتی در دولت در راخین همکاری می‌کرده است.

این دومین مورد قتل در راخین است که مقام‌های میانماری می‌گویند این افراد به دلیل همکاری با مقام‌های دولت همزمان با سرکوب مظنونان شبه نظامی، توسط روهینجاها کشته شده‌اند.

از زمان آغاز درگیری‌ها در راخین میانمار، رسانه‌های این کشور گزارش دادند که دست کم 86 تن کشته شده‌اند و سازمان ملل نیز گزارش داده که 34 هزار تن به بنگلادش فرار کرده‌اند.

در گزارش گروه بین‌المللی بحران آمده که شبه نظامیان موسوم به "حرکت الیقین" مسئول حملات 9 اکتبر هستند و روهینجایی‌هایی را که تهدید کرده‌اند اطلاعات آنها را به دولت می‌دهند، به قتل می‌رسانند.

این در حالی است که سازمان عفو بین‌الملل می‌گوید اتهامات وارد شده به نیروهای نظامی میانمار درخصوص خشونتهای اعمال شده از سوی این نیروها علیه مسلمانان روهینجا "جنایت علیه بشریت" است.

تازه‌ترین گزارش منتشر شده از سوی این سازمان حقوق بشری نیروهای میانمار را متهم می‌کند به کشتار، تجاوز، شکنجه و همچنین غارت کردن منازل غیرنظامیان.

اواخر ماه نوامبر دیده‌بان حقوق بشر نیز تصاویر ماهواره‌ای از ایالت راخین در میانمار منتشر کرد که نشان می‌دهد طی چند هفته بیش از ۱۲۰۰ خانه مسکونی در روستایی که ساکنان آن را اقلیت مسلمانان روهینجا تشکیل می‌دهند، نابود شده است.

چند روز پیش نیز جسد یک مسلمان روهینجایی که درباره ناآرامی‌های ایالت راخین با خبرنگارها مصاحبه کرده بود، در حالی که سرش از بدنش جدا شده بود، پیدا شد.

این فرد در اقدامی کم‌سابقه، خبرنگاران میانماری را در منطقه گردانده بود، برای آنها درباره سرکوب نظامی حرف زده و هم‌چنین گفته بود که روستایی‌های محلی هم در حمله‌ها دست داشته‌اند.

عملیات نظامی اخیر ارتش میانمار در ایالت مسلمان‌نشین راخین باعث آواره‌شدن هزاران مسلمان از روستاهای مرزی شده است.

نزدیک به یک میلیون مسلمانان روهینجا در این ایالت میانمار زندگی می‌کنند و از حقوقی برابر با سایر مردم برخوردار نیستند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۷ دی ۱۳۹۵ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95100704088
  • خبرنگار : 71129