به گزارش ایسنا، مرتضی براری از تلاش برای کاهش شکاف دیجیتالی بین ایران و دیگر کشورها بهعنوان مهمترین هدفگذاری دولت در بخش ارتباطات و فناوریهای ارتباطی در این سالها نام برد و اظهار کرد: دولت یازدهم همه تلاش خود را بهکار گرفته که این شکاف دیجیتالی که در اثر توسعه همه جانبه بسیاری کشورها بوجود آمده را کاهش دهد.
براری از کاهش شکاف دیجیتالی در این چند سال خبر داد و افزود: کاهش شکاف دیجیتالی یکی از هدفگذاری دولت تدبیر و امید بوده و از همین رو دولت یازدهم از همان آغاز به کار با تصویب قانونی کوشید که با هزینه درآمدهای این بخش در حوزه ایجاد زیرساختهای ارتباطی به کاهش این شکاف سرعت ببخشد.
معاون وزیر با اشاره به افزایش زیرساختهای حوزه فناوری اطلاعات، تصریح کرد: در حال حاضر علاوه بر شهرها، بسیاری از روستاها نیز به سطح وسیعی از خدمات الکترونیکی دست پیدا کردند.
وی بااشاره به سرمایهگذاری بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومانی دولت در ایجاد زیرساختهای ارتباطی کشور خاطرنشان کرد: ۱۲ هزار میلیارد تومان از این سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی و چهار میلیارد تومان آن توسط بخش دولتی تامین شده است.
معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات، از ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان "موتور محرکه توسعه" در عصر امروز نام برد و افزود: دولت یازدهم با درک درست از اهمیت و جایگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، علیرغم همه محدودیتهای موجود، همه توان خود را برای بهرهگیری از این ظرفیت به کار گرفته است.
براری با بیان اینکه رویکرد دولت به حوزه ارتباطات و فناوری در این بیش از سه سال کاملا جدی بوده تصریح کرد: دولت یازدهم معتقد است برای تحقق توسعه در کشور نیازمند توسعه در حوزه ارتباطات و فناوری هستیم.
معاون حقوقی و مجلس وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که در جلسه شورای اداری استان سمنان سخن میگفت از برنامهریزی دولت برای افزایش درآمدهای کشور از محل ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد و گفت: براساس این برنامهریزیها در پایان برنامه ششم توسعه که در این دولت تدوین شده درآمدهای کشور در سال پایانی این برنامه یعنی در سال ۲۰۲۰ باید به رقم ۲۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یابد.
وی با اشاره به سهم یکدرصدی ایران از جمعیت جهان، اظهار کرد: در حال حاضر درآمدهای ایران از بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات متناسب با شاخص جمعیتمان نیست.
براری سهم ایران از بازار درآمدی ارتباطات و فناوری اطلاعات دنیا را در سال گذشته ۳۹ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: تا سال ۲۰۲۰ این رقم براساس هدفگذاری انجام شده باید بیش از ۵ برابر شود تا به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برسد.
وی دستیابی به این هدفگذاری را دور از دسترس ندانست و خاطرنشان کرد: برای تحقق این مهم در وهله اول باید بیاموزیم که میتوان با فناوری اطلاعات و ارتباطات، خلق ثروت و ایجاد اشتغال کرد.
او بر لزوم تکمیل زیرساختهای ارتباطی در کشور تاکید و بیان کرد: ایجاد زیرساختهای ارتباطی مناسب و نیروی انسانی آموزش دیده و کارآمد دو رکن اساسی برای خلق ثروت و ایجاد اشتغال در این حوزه است.
انتهای پیام