به گزارش ایسنا، اکبر نبوی دبیر تخصصی بخش رسانههای دیداری و شنیداری جشنواره ایران ساخت در نشست خبری امروز، هدف از برگزاری این جشنواره را تشویق جامعه برای استفاده از کالاهای ایرانی دانست و گفت: در طول سالها تحریمهایی که علیه کشور اعمال شد، نشان داد که اتکا کشور به منابع نفتی، مشکلات عدیدهای را برای کشور ایجاد خواهد کرد.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به بازارهای منطقه و جهان، خاطرنشان کرد: بر این اساس در کشور ارادهای ایجاد شده است تا اتکا به نفت کاهش یابد از این رو زمینههایی برای دستیابی به این هدف ایجاد شد.
نبوی، برگزاری جشنواره ایران ساخت را یکی از این زمینهها نام برد و یادآور شد: هدف از برگزاری این جشنواره، جدی گرفتن کالاهای با کیفیت ایرانی است.
دبیر تخصصی بخش رسانههای دیداری و شنیداری جشنواره ایران ساخت با بیان اینکه این جشنواره در بخشهای مختلفی برگزار میشود، یادآور شد: در بخش رسانههای دیداری و شنیداری این جشنواره آثاری که اقدام به معرفی کالاهای ایرانی کرده باشند، مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی با اشاره به جزئیات برگزار ی این بخش از جشنواره ایران ساخت، یادآور شد: در این بخش از جشنواره آثاری که در بخشهای پنجگانه «مستند»، «فیلم کوتاه»، «برنامه تلویزیونی»، برنامه رادیویی» و «پویا نمایی» ارائه شده مورد ارزیابی و داوری قرار خواهد گرفت.
نبوی برگزاری این دوره از جشنواره را در روز 18 دی ماه ذکر کرد و افزود: 3 فرد برتر گروههای پنجگانه این جشنواره مورد تقدیر قرار خواهند گرفت و جوایز نقدی در نظر گرفته شده نیز حواله خرید کالاهای ایرانی است.
به گفته وی، به نفر اول حواله خرید 70 تا 120 میلیون ریالی، نفر دوم حواله خرید 50 میلیون ریالی و به نفر سوم حواله خرید 30 میلیون ریالی اعطا میشود.
دبیر تخصصی بخش رسانههای دیداری و شنیداری جشنواره ایران ساخت خاطرنشان کرد: تاکنون 81 اثر به دبیرخانه این بخش از جشنواره ارسال شده است که 69 اثر از سوی افراد حقیقی و 12 اثر از سوی افراد حقوقی (رادیو و تلویزیون) ارسال شده است.
به گزارش ایسنا، نخستین جشنواره ملی فرهنگی، هنری «ساخت ایران» با شعار «فناوری ایرانی = کسب و کار ایرانی» و با هدف حمایت از تولیدات دانش بنیان ساخت ایران در بخشهای مکتوب، رسانههای نوین، ایدههای نو و رسانههای دیداری و شنیداری برگزار میشود.
جریان سازی، ایجاد هم افزایی بین توسعه علم و فناوری و حمایت از تولیدات ساخت داخل، نفی واردات بی رویه و غیرضرور، معرفی کسب و کارهای نوین و دانش بنیان همچنین کمک به برندسازی و تقویت برندهای ایرانی از طریق تقویت ارتباط بین فعالان حوزه فرهنگ و هنر با فعالان اقتصاد دانش بنیان، فرهنگ سازی و آشنایی جامعه با اقتصاد دانش بنیان و ترویج اقتصاد مقاومتی از اهداف این رویداد علمی و فناوری کشور است.
در بخش مکتوب (ادبیات) شامل روایت مستند و تک نگاشت (۱۰۰۰ کلمه ای)، شعر (جدی، طنز)، جملات نغز (ایرانی، ایرانی بخر)، است. همچنین بخش هنرهای تجسمی؛ عکس، کاریکاتور، گرافیک (پوستر، تصویرسازی، اینفوگرافی) و بسته بندی را شامل میشود.
بخش رسانههای دیداری و شنیداری این جشنواره نیز شامل فیلم مستند (حداکثر ۴۰ دقیقهای)، پویانمایی (انیمیشن، موشن گرافی)، نماهنگ و برنامههای تلویزیونی همچون تولیدات گفتوگو محور، مجلات تصویری و برنامههای رادیویی، پادکست، کلیپ و تیزر و بخش رسانههای نوین شامل شبکههای اجتماعی مجازی، سایت، وبلاگ، نرم افزارهای تلفن همراه و چندرسانهای است.
انتهای پیام