به گزارش ایسنا به نوشته روزنامه دیلی میل، معترضان در نیویورک سیتی، شیکاگو، سانفرانسیسکو، واشنگتن و دیترویت به خیابانها آمدند و شعار «ترامپ، رئیس جمهور من نیست» سر دادند معترضان میگفتند کمپین ترامپ مملو از نژادپرستی، بیگانه هراسی و تبعیض نژادی بوده است.
نیویورک
در نیویورک هزاران معترض در میدان اتحاد گرد هم آمده و به طرف برج ترامپ حرکت کردند. صف طولانی این معترضان باعث ترافیک شدیدی در این منطقه شد. در جریان این اعتراضات دستکم 30 تن بازداشت شدند.
به گفته اداره پلیس نیویورک معترضان حاضر در مقابل برج ترامپ چهارشنبه شب نزدیک به 10 هزار تن بودهاند. آنها شعارهای ضد ترامپ از جمله «عاشق دشمن ترامپم» سر دادند.
سانفرانسیسکو
در سانفرانسیسکو نیز هزاران معترض به خیابانها آمده و پلاکاردهایی حمل کردند که روی آن نوشته شده بود «ترامپ میگوید برگردیم، ما میگوییم مبارزه کنیم. نه به نژادپرستی، تبعیض نژادی و جنگ».
یکی از معترضان گفت: ما به مردم آمریکا و دونالد ترامپ نشان میدهیم که عقب نمیکشیم و جهل آشکار ترامپ را تحمل نخواهیم کرد. ترامپ رئیس جمهور من نیست.
کالیفرنیا
در کالیفرنیا حدود 1500 دانش آموز و معلم پیش از ساعت 9 صبح به وقت محلی از کلاسها خارج شدند. حدود 2000 تن چهارشنبه صبح در دانشگاه کالیفرنیا علیه انتخاب ترامپ اعتراض کردند. معترضان در جریان این رویداد سطلهای آشغال و آدمکهای ترامپ را در مقابل ساختمان شهرداری به آتش کشیدند.
شیکاگو
حدود 2000 تن در مقابل هتل بین المللی ترامپ در شیکاگو تجمع کرده و شعار «نه به ترامپ، نه به آمریکای نژاد پرست» سر دادند.
یکی از معترضان گفت: من از آنچه که در این کشور رخ میدهد وحشت کردهام تا می توانید از حقوقتان لذت ببرید.
این راهپیماییها در حالی صورت گرفت که چهرههای برجسته سیاسی از آمریکاییها خواستند تا از ترامپ حمایت کنند.
سیاتل
ساعت 16 به وقت محلی صدها معترض در پارک «وست لیک» گرد هم آمدند و با استفاده از بلندگوهای دستی اعتراض خود را نسبت به این میلیاردر اعلام کردند. تعداد این معترضان در زمان اندکی به هزاران تن افزایش یافت. آنها سپس به طرف کپتال هیل حرکت کردند. در رویدادی جداگانه پنج تن ساعت 7 صبح به وقت محلی به ضرب گلوله کشته شدند در حالیکه اعتراضات همچنان ادامه داشت. پلیس اعلام کرد: هیچ ارتباطی میان این دو رویداد وجود ندارد.
نیواورلئان
چندین معترض در میدان «لی» گردهم آمدند و در اعتراض به انتخاب ترامپ آدمکهای وی را به آتش کشیدند. این معترضان شعارهایی چون «قدرت سیاه»، «از میان برداشتن برتری سفیدپوستان» و «نه به ترامپ، نه به آمریکای نژادپرست» سر دادند.
پورتلند
حدود 2000 معترضان در پورتلند ترافیک به وجود آورده در دو خط راه آهن تاخیر ایجاد کرده و پرچمهای آمریکا را به آتش کشیدند.
پیشتر در میدان «پیشرو» پورتلند هنگامی که گروه کوچکی از معترضان گردهم آمده بودند طرفداران ترامپ وارد شدند رویارویی این دو گروه باعث درگیری شدیدی میان آنها شد. اما ناگهان تعداد معترضان به طرز چشمگیری افزایش یافت.
ریچموند
صدها معترض در ریچموند در اعتراض به انتخاب ترامپ به خیابانها آمدند. این اعتراض ابتدا در دانشگاه ویرجینیا آغاز شد و سپس به خیابانها کشیده شد. این معترضان باعث ایجاد ترافیک شدیدی در منطقه شدند اما پلیس آنها را متفرق کرد. اما معترضان کمی بعد دوباره به خیابانها آمدند.
کاخ سفید
معترضان برای دومین شب متوالی در مقابل کاخ سفید راهپیمایی کرده و سپس به طرف هتل بین المللی ترامپ در واشنگتن دی سی حرکت کردند. گروههای حقوق بشر و سازمانهای دانشجویی گرد هم آمدند تا تعهد خود را علیه نفرت، نژادپرستی، تبعیض جنسی و تعصب ابراز کنند. آنها گفتند ما معترض هستیم و در این اعتراضات شرکت میکنیم چرا که به یکدیگر و قدرت جمعیمان باور داریم و معتقدیم که میتوانیم جامعه و اقتصادی را که برای همه ما کارآمد است به وجود آوریم. رای دهندگان ناراضی که از تمامی سنین در این اعتراضات شرکت داشتند پیش از حرکت به سمت هتل ترامپ شمع روشن کردند.
اوکلند
در اوکلند کالیفرنیا بیش از 7هزار معترض به خیابانها آمدند و آدمک ترامپ و سطلهای زباله را به آتش کشیدند. پلیس 30 تن را بازداشت کرد 11 مورد غارت، حمله به پلیس و گردهماییهای غیرقانونی گزارش شد.
پنسیلوانیا
در پنسیلوانیا صدها تن از دانشجویان دانشگاه پیتسبورک به خیابانها آمدند و خواستار وحدت شدند در حالیکه عدهای دیگر رویدادی را تحت عنوان «نشست فوری: بیایید متحد شویم تا مانع ترامپ شویم» برگزار کردند. دانشجویان شعار «نه به ترامپ و نه به آمریکای نژادپرست» سردادند.
انتهای پیام