به گزارش ایسنا، پنجمین دوره ارائه پیشرفت طرحهای پژوهشی مصوب و تحت حمایت «ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی» به سرپرستی دکتر علی مقداری در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
در این نشست، 36 طرح پژوهشی در حوزه علوم شناختی در سه بخش مهندسی، علوم اعصاب و روانشناسی توسط اساتید و پژوهشگران داخلی به صورت شفاهی و یا پوستری ارائه شد.
بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه شریف، مطالعه ژنتیک بر روی دو خانواده مبتلا به بیماری نورودژنراتیو همراه با عقب ماندگی ذهنی/ اوتیسم، بررسی اثرات اعتیاد به مورفین و روند ترک آن بر جنبههای شناختی تصمیمگیری بر پایه تأخیر و یا تلاش در مدل حیوانی موش آزمایشگاهی، طراحی و پیاده سامانه سنجش شناختی جهت تایید صلاحیت رانندگان، طراحی و ساخت یک ربات برای تعامل با کاربران با تمرکز بر تشخیص، بهبود و توانبخشی فاکتورهای شناختی و تشخیص زیرگروههای اختلال ADHD بر اساس سیگنالهای مغزی و استفاده از مولفههای عصبی در رویکرد درمانی با نوروفیدبک بر مبنای تکالیف کامپیوتری نرمافزاری و سختافزاری از جمله طرحهای جذابی است که در این نشست ارائه شده است.
ماهیت بین رشتهای بودن طرحها، سبب تنوع تخصصهای حاضر در این نشست اعم از مهندسان، پژوهشگران علوم پایه، روانشناسان و ... شده بود. در پایان نیز ناظران تعیین شده از طرف ستاد به ارزیابی میزان پیشرفت هر یک از طرحها پرداختند.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی به آدرس http://cogc.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام