به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری سی ان ان، بسیاری از نیروهای گروه فارک از کودکی عضو این گروه شدند و اکنون پس از خلع سلاح این سوال مطرح میشود که آنها باید چه کار کنند؟
در همین راستا یکی از اعضای این گروه که در سن 16 سالگی به فارک پیوسته است، میگوید، بزرگترین ترس و نگرانی کشته شدن پس از تسلیم کردن سلاحهایش است.
وی میگوید: نگرانی و ترس همه ما این است که کشته شویم. ما احساس ناامنی میکنیم.
همچنین ایوان مارکز، مذاکره کننده ارشد گروه فارک با بیان نگرانیهای این گروه اعلام کرد: ارائه تضمین برای اجرای مفاد توافق صلح لازم و حیاتی است.
وی ادامه داد: اگر هدف اجرای موفقیتآمیز توافق صلح در کلمبیا باشد، باید به جنگجویان فارک عفو عمومی داده شود.
این اظهارات در حالی بیان میشود که برای بسیاری از شهروندان کلمبیا فکر بخشش شورشیان که باعث کشته شدن 220 هزار نفر و آواره شدن 5 میلیون نفر شدهاند، آسان نیست.
فلیپه رودریگرز، در سن 23 سالگی عضو گروه فارک شده است. وی تنها تحصیلات ابتدایی دارد و تنها چیزی که فرا گرفته است، کار با سلاح است.
وی نیز همانند دیگر نیروهای این گروه به دنبال یافتن یک زندگی جدید است اما بزرگترین نگرانی وی این است که دولت کلمبیا نتواند به وعدههایش عمل کند.
وی نیز همانند شورشیان دیگر این گروه نمیتواند باور کند که دستیابی به صلح از طریق روند سیاسی امکان پذیر است.
براساس توافق اخیر فارک 10 کرسی در کنگره خواهد داشت که این اجازه را به آنها میدهد که مطالبات خود را به جای جنگ از طریق روند سیاسی دنبال کنند.
نیروهای گروه فارک هر یک گذشتهای دارند و خانوادههایشان منتظر بازگشت آنها هستند.
انتهای پیام