به گزارش ایسنا، دوم اسفند ماه سال 91 بود که خانهی تاریخی پدری «جلال آل احمد» با هدف برطرف کردن مشکلات این حوزه و استفاده از نظر پیشکسوتان حوزهی باستانشناسی، با حضور تعداد محدودی از باستانشناسان پیشکسوت افتتاح شد.
هرچند مسئولان وقت سازمان میراث فرهنگی در مقطع افتتاح این خانه اعلام کردند که این خانه با استفاده از نظر پیشکسوتان میراث فرهنگی اواخر سال 91 افتتاح شده است اما در واقع اکثر پیشکسوتان حوزهی باستانشناسی آن را اقدامی بیهوده میدانستند و با آن مخالف بودند.
و در نهایت با مرمت خانهی پدری «جلال آل احمد»، «خانهی باستانشناسی ایران» افتتاح و ناماش«خانهی همدلی باستانشناسان» گذاشته شد.
این خانهی تاریخی که در خیابان خیام، کوچه «کارکن اساسی»، پلاک 43 قرار داشت شاید در مدت باز بودنش در حدود 6 ماه با نام خانه باستانشناسی، حضور یک دهم باستانشناسان را هم به خود ندید اما در هر صورت یک نام را یدک میکشد و آن خانهی پدری جلال آل احمد است.
پس از آن مدتها بیاستفاده ماندن این خانه که اعتباری را برای مرمتاش هزینه کرده بودند، قول و قرارهایی با مسئولان موزه خصوصی عروسکهای ملل گذاشتند تا شاید این موزه سروسامانی بگیرد اما در کمتر از چند ماه از بیان این قول و قرارها، آن بحث نیز لغو شد تا خانهی «جلال آل احمد» در تاریخ سوم مهر ماه امسال توسط صندوق احیا و بهرهبرداری از بناهای تاریخی به مزایده گذاشته شود.
شرایط واگذاری این بنای تاریخی نیز اینگونه اعلام شده است؛ «هزینه مرمت و آمادهسازی احیاء؛ 340 میلیون تومان؛ مدت زمان پیشنهادی قرارداد؛ 12سال ؛ مدت زمان مرمت 9 ماه؛ مدت زمان بهره برداری از بنا 11 سال و 3 ماه؛ اجاره ماهیانهی پیشنهادی سال پایه هفت میلیون و پانصد هزار تومان و مدت عدم پرداخت اجاره بها: 9 ماه مرمت اعلام شده است.»
انتهای پیام