غلامرضا جعفری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پسر رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه ریاست فدراسیون جهانی ورزشهای قومیتی را بر عهده دارد که تازه کارش را شروع کرده و در حال گسترش است. من در حاشیه جشنواره جهانی ورزش های عشایری در قرقیزستان درباره عضویت ایران در این فدراسیون صحبت کردم و تفاهم نامهای هم به امضای طرفین رسید تا جایگاه ویژه ای برای ایران در این فدراسیون دیده شود.
وی افزود: ما تابه حال عضو این فدراسیون نبودیم، اما در این تفاهم نامه که امضا کردم پذیرفتیم عضو شویم به شرط این که با توجه به جایگاه والای ورزش ایران در جهان، جایگاه مناسبی برای ما در نظر بگیرند. حتی پیشنهاد کردم که نام این فدراسیون را به اتحادیه جهانی تغییر دهند.
رییس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی با تاکید بر این که دیپلماسی ورزش نقشی بسیار مهم در معرفی کشورها به جهان ایفا میکند، تصریح کرد: قرقیزستان با برگزاری این جشنواره های جهانی سعی دارد خودش را عرصه بین المللی مطرح کند و هزینه زیادی هم می کند. رییس جمهور این کشور در روز افتتاحیه در کنار تیم ها رژه را تماشا کرد و این نشان می دهد چقدر برای این دیپلماسی ارزش قائل است.
وی ادامه داد: در حاشیه مسابقات دیدارهایی هم با رییس آژانس فرهنگ و همچنین مسئول برگزاری مسابقات عشایری جهان داشتم و گزارشاتی از عملکرد ایران ارائه کردم که خیلی مورد استقبال آنها قرار گرفت و ابراز علاقه کردند که به ایران بیایند. در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم یک یا دو رشته بومی محلی ایران را هم در جریان برگزاری این مسابقات عشایری جهان بگنجانیم.
جعفری در ادامه در مورد نتایج ورزشکاران ایران در مسابقات عشایری جهان، خاطر نشان کرد: از فدراسیون ما 5 ورزشکار در این مسابقات حاضر بودند که صاحب دو مدال طلا و چهار مدال برنز شدند. هدف ما در وهله اول کسب تجربه و ظرفیت سنجی بود که علیرغم هیچ انتظاری نداشتم خوب ظاهر شدند. علاقمند بودیم که با تیم منسجم تری در این مسابقات شرکت کنیم اما محدودیت های منابع مالی این اجازه را نداد و با تیمی ناقص در مسابقات شرکت کردیم.
انتهای پیام