به گزارش ایسنا، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی روز شنبه - ۲۰ شهریورماه - در همایش بررسی ابعاد سیاسی حقوقی فاجعه منا گفت: قرار شد ابعاد حقوقی و سیاسی فاجعه منا در دفتر تبلیغات پیگیری شود، لذا کمیته علمی در پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی شکل گرفت و با همکاری کمیسیون حقوق بشر اسلامی، مجموعه خوبی برای این مسئله فراهم شد.
وی افزود: فاجعه منا را باید فراتر از پیگیری و بررسی یک فاجعه قرار دهیم، زیرا عظمت و عمق آن به حدی هست که قادر است افکار عمومی جهان را برای سقوط آلسعود آماده کند و تنفر از این رژیم را در سطح جهانی رقم بزند.
لکزایی بیان کرد: در گزارش روزنامه "الاخبار" آمده است که طبق اسناد خود سعودیها، بیش از ۹۰ هزار نفر در مراسم حج در ۱۴ سال گذشته از بین رفته و کشته شدهاند و در فاجعه منا نیز آمار هفت هزار نفر، حداقلی است که حتما بیشتر از این مقدار است.
وی تاکید کرد: آسیبشناسی باید در درون NGOها و مجامع علمی و حقوقی غیردولتی و ... صورت بگیرد و این فاجعه را با توجه به بحران مشروعیت و مشارکت و ناکارآمدی و ... آل سعود مبدایی برای نابودی این رژیم قرار دهیم.
وی از تشکیل دو پنل تخصصی در ابعاد سیاسی و حقوقی بعد از افتتاحیه این همایش خبر داد و گفت: این همایش کاملا علمی است لذا متخصصان و اهل فن در این مراسم به بررسی این ابعاد خواهند پرداخت.
انتهای پیام