آموزشکده‌هایی که اشتغال می‌آفرینند

مدیر آموزشکده فنی پسران ایلام گفت: آموزشکده‌های فنی نقش بسیار مهم و تأثیرگذاری در تحقق اقتصاد مقامتی و اشتغال‌زایی دارد اما نیازمند توجه جدی و عملی است.

«جواد باژدان» در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد وضعیت این آموزشکده اظهار کرد: در این آموزشکده یک هزار و 226 نفر دانشجو انتخاب واحد کرده و برای مهرماه و بهمن‌ماه امسال 940 نفر دیگر توان پذیرش جود دارد.

وی بابیان اینکه این آموزشکده در استان با 9 رشته کاردانی و 2 رشته کارشناسی در حال آموزش به جامعه هدف است، افزود: نقطه‌ی قوت این آموزشکده تربیت نیروی آچار به دست است و طبق مستندات موجود اکثر فارغ‌التحصیلان این دانشکده جذب بازار کار و کارآفرین می‌شوند.

باژدان با تأکید بر اینکه باهدف تربیت نیرو برای ایجاد کسب‌وکار، تولید ثروت و آموزش مهندسان آچار به دست و ایجاد رابطه‌ی بین دانشگاه و صنعت به تربیت دانشجو می‌پردازد خاطرنشان کرد: دانشجویان این دانشگاه دانشجویانی توانمند هستند و کیفیت آموزش در این مراکز قابل‌قبول است و از مسئولان و خیرین می‌خواهیم به این آموزشکده کمک کنند که بتوانیم به نحو مطلوب درراه انجام رسالت‌های دانشگاه گام برداریم.

رئیس آموزشکده‌ی فنی پسران ایلام ادامه داد: فلسفه این آموزشکده ایجاد دانشگاه نسل سوم یعنی نیروی نوآور و کارآفرین است و تلاش‌های زیادی در راستای اهداف شده اما همچنان فاصله زیادی داریم.

وی بابیان اینکه با توجه موقعیت پرت و حاشیه‌ای این آموزشکده امنیت از ضروریات آن است، افزود: حصار کشی به طول 400 متر دیوار سنگی، 270 متر دیوار بلوکی و نرده،تجهیز محوطه دانشکده و خوابگاه به دوربین مداربسته، نرده‌کشی با کمک دانشجویان و کارگاه این آموزشکده جهت حفاظت فیزیکی آموزشکده طی یک سال گذشته از اقدامات جهت تأمین امنیت دانشجویان صورت گرفته است.

 باژدان رنگ‌آمیزی خوابگاه، نوسازی موتورخانه که براثر سیل تخریب‌شده بود، تجهیز کارگاه‌های، نوسازی سلف و سرویس غذاخوری، ارتقاء ظرفیت خوابگاه از 185 نفر به 325 نفر،شروع به ساخت سالن ورزشی، ایجاد فضای سبز و درخت‌کاری، خاک‌برداری نوسازی و تعویض لوله‌کشی آب ساختمان، نصب و راه‌اندازی فیبر نوری محوطه ساختمان و کارگاه‌ها، آسفالت کامل آموزشکده از اقدامات عمرانی طی یک سال گذشته در این آموزشکده عنوان کرد.

رئیس آموزشکده‌ی فنی پسران ایلام بابیان اینکه با هم‌افزایی و همکاری دیگر دستگاه‌ها مشکلات این آموزشکده قابل‌حل است، تصریح کرد: این آموزشکده نقش بسیار مهم و تأثیرگذاری در تحقق اقتصاد مقامتی و اشتغال‌زایی دارد اما نیازمند توجه جدی و عملی است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ما ردیف بودجه‌ای در استان نداریم از مسئولان و خیرین می‌خواهیم به این آموزشکده کمک کنند که بتوانیم به نحو مطلوب درراه انجام رسالت‌های دانشگاه گام برداریم.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران ایلام با تأکید بر اینکه این آموزشکده 38 هزار مترمربع وسعت دارد و سند آن‌هم موجود است کرد: اگر این آموزشکده‌ها که زیر نظر وزارت علوم قرارگرفته‌اند، ازنظر افزایش اعتباری، جذب هیئت‌علمی، تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان شکل دانشگاه به خود بگیرند، می‌توان افق روشنی را برای آن‌ها ترسیم کرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۵ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 95061509946
  • خبرنگار :