قاسم خورشیدی در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که گفته میشود میتوانیم به جای انهدام انواع کالاهای مصرفی، آنها را در اختیار اقشار محروم جامعه قرار دهیم، گفت: این سخن از چند نظر مردود است؛ چرا که اقشار محروم جامعه حق دارند مانند سایرین از کالاهایی استفاده کنند که از نظر بهداشتی و ایمنی تایید شده باشند، در نتیجه این درست نیست که کالاهای قاچاق مکشوفه را که بسیاری از آنها مجاز نیستند و تاریخ مصرفشان گذشته است را برای مصرف به اقشار محروم جامعه تخصیص دهیم.
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: از نظر اقتصادی هم محرومین در سبد تقاضای کل قرار دارند و نمیتوان بخشی از تقاضای کل را با کالای قاچاق تامین کرد.
خورشیدی با طرح این سوال که باید با قاچاق کالا مبارزه کنیم، گفت: با قاچاق کالا مبارزه میکنیم، چون که ورود این کالاها در چرخه مصرف به تولید، اشتغال، سرمایهگذاری و تجارت قانونی ما و همچنین بهداشت عمومی آسیب میزند و ما وظیفه داریم از این مقولات حمایت کنیم.
او افزود: قاعدتا وقتی کالاهای قاچاق از طرق مختلف وارد بازار و چرخه مصرف میشوند اقتصاد کشور در قالب تولید و تجارت، بهداشت و ارزشهای عمومی در معرض آسیب قرار میگیرد، در نتیجه عقل سلیم مانع ورود این کالاها به چرخه مصرف میشود.
انتهای پیام