به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه تایمز آو ایندیا، سوشما سواراج، وزیر خارجه هند گفت: دولت هند نامهای را از سوی شورای حقوق بشر سازمان ملل برای بازدید از کشمیر دریافت کرده است.
وزیر خارجه هند این مساله را در کنفرانسی با حضور همه احزاب این کشور مطرح کرد. همه احزاب حضور طرف سوم برای داوری درباره مساله حقوق بشر در این منطقه را رد کردند.
چندی قبل وزارت خارجه پاکستان در بیانیهای اعلام کرد: نواز شریف، نخست وزیر پاکستان در نامههایی به بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل و کمیسیونر عالی این سازمان در امور حقوق بشر خواستار رسیدگی به وضع حقوق اولیه بشر در کشمیر شده است.
در روز های گذشته نیروهای امنیتی هند بیش از 1000 تن از معترضان در کشمیر بازداشت کردهاند. در جریان اعتراضات اخیر بیش از 55 غیر نظامی و دو مامور پلیس کشته شده اند.
منطقه کشمیر از 8 ژوئیه و از زمان کشته شدن یک رهبر شناخته شده جداییطلبان این منطقه تحت تدابیر شدید امنیتی و حکومت نظامی بوده است اما در این مدت برخی از بزرگترین اعتراضات در سالهای اخیر در این منطقه برگزار شد.
در همین حال قانونگذاران مخالف دولت در پایتخت هند نارندرا مودی، نخست وزیر این کشور را به دلیل سکوت در قبال مسئله کشمیر بازخواست کرده و تقاضا کردند دولت او برای رفع بحران این منطقه دست به اقدامات سیاسی بزند.
هم چنین سرتاج عزیز، مشاور امور خارجه نخست وزیر پاکستان در یک کنفرانس خبری در شهر اسلام آباد اظهار کرد، قرار است اعزاز احمد چودری، قائم مقام وزارت خارجه پاکستان نامهای را به همتای هندی خود در خصوص مذاکرات در مورد مناقشه کشمیر بفرستند. با این حال سرتاج عزیز تاکید کرد: پاکستان به مطرح کردن مساله کشمیر در سطح جهانی نیز ادامه خواهد داد.
انتهای پیام