در این فیلم، علاوه بر گفتوگو با اساتید حوزه موسیقی، بخشهایی از نوازندگی استاد پورتراب با پیانو و همچنین اجرای یکی از ساختههایش با نام سوئیت سمفونیک «هفت پیکر» آمده است. روحانی، مشایخی و چکناواریان نیز در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، ضمن بیان خاطراتی که از استاد پورتراب دارند، درباره ویژگیهای اخلاقی او و تأثیری که از آن شخصیت علمی گرفتهاند، سخن میگویند.
نادر مشایخی - آهنگساز و رهبر ارکستر - در فیلم یادشده، راهنمایی استاد پورتراب را زمینهساز گام گذاشتن در مسیری میداند که سبب شد موسیقی را بهشکل تخصصی دنبال کند.
او همچنین پوتراب را در درجه نخست، تئوریسین و سپس آهنگساز میداند.
لوریس چکناواریان - آهنگساز و رهبر ارکستر - نیز در سخنانش تأکید میکند که پورتراب با کسی شوخی نداشت و حرفش را رُک بیان میکرد.
او نیز پورتراب را شخصیتی فوقالعاده میداند که حتی در سن ۹۰ سالگی مانند جوانی ۳۰ ساله رفتار میکرد و اصلا خودخواه نبود.
شهرداد روحانی - آهنگساز و رهبر ارکستر سمفونیک تهران - هم معتقد است که پورتراب خیلی صریح حرف خود را میزد و این، از خصوصیتهای باارزش او بود.
مصطفی کمال پورتراب دوم تیرماه ۱۳۹۵ در سن ۹۲ سالگی براثر ایست قلبی درگذشت. او از سال ۱۳۲۴ تدریس موسیقی را آغاز کرد و سال ۱۳۴۰ سرپرستی یکی از ارکسترهای وزارت فرهنگ و هنر ایران را برعهده گرفت. همچنین بین سالهای ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۲ مدیر هنرستان موسیقی ایران بود. این تئوریسن موسیقی نزدیک به ۷۰ سال تدریس کرد و تا آخرین لحظات عمر از این کار دست نکشید.
در ادامه میتوانید این فیلم را در سه بخش ببینید.
بخش اول
بخش سوم
ایسنا / نسترن تابعجماعت، شاهده یوسفی
انتهای پیام