مصطفی رجبیمشهدی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه یک ارتباط 300 مگاواتی بین ایران و ترکیه برقرار است، گفت: از ابتدای سال به دلیل وجود واحدهای برق آبی در کشور هیچ تقاضایی نسبت به ما صورت نگرفت.
وی ادامه داد: برقی که ایران به ترکیه ارسال میکند به واسطه یک شرکت خصوصی در ترکیه انجام میشود، اما به دلیل اینکه پول نقد از کشور ترکیه دریافت نمیکند تمایل چندانی نیز به انجام این مبادله ندارد.
معاون راهبری شرکت مدیریت شبکه برق کشور با بیان اینکه کودتای صورت گرفته در ترکیه نمیتواند نقش چندانی در این رابطه داشته باشد، اظهار کرد: ممکن است که در روزهای آتی، کشور ترکیه برای ایجاد امنیت نسبت به ذخیره انرژی اقدام کند که اگر تعهد دهد به صورت نقد پول برق را پرداخت کند، ما قادر به انجام این کار هستیم.
به گزارش ایسنا، شب گذشته (جمعه) ارتش ترکیه اعلام کرد که علیه دولت رجب طیب اردوغان کودتا کرده و کنترل شهرهای اصلی از جمله استانبول، آنکارا و همچنین مناطق مختلف از جمله رادیو و تلویزیون دولتی، فرودگاه و پارلمان را تحت کنترل خود گرفته است. اما ساعاتی بعد با حضور مردم و حامیان اردوغان، کودتای ارتش ترکیه ناکام ماند و تا این لحظه تعداد زیادی از کسانی که در کودتا نقش داشتند توسط دولت بازداشت شدهاند.
در این میان مرزهای هوایی و زمینی ایران و ترکیه فعلا بسته است و پروازهای ایران برای بازگرداندن مسافران ایرانی به صورت یکطرفه انجام می شود.
همچنین صادرات ایران به ترکیه در پی اتفاقات و کودتای شب گذشته، به دلیل حفظ امنیت کامیونها و امنیت بار، متوقف شده و مرزهای زمینی و هوایی با ترکیه تا رسیدن به وضعیت ثبات بسته خواهد بود. قاعدتا ترانزیت کالا بین ایران وترکیه نیز متوقف شده است.
انتهای پیام