به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه سمنان، حسین بهدانه اظهار کرد: برای کنترل بیابانزایی و بهبود شرایط زیستی در مناطق بیابانی اقدامات اصلاحی و احیایی وسیعی از سالهای قبل در کشورهای مختلف و از جمله ایران انجام و دولتها اقداماتی را در این خصوص اجرایی کردند که اقدامات انجام شده در گرمسار نیز در همین راستا بوده است.
وی با اشاره به اقدامات انجم شده در این شهرستان افزود: با وجود گستردگی فعالیتهای انجام شده این اقدامات کافی نبوده و نیازمند فعالیتهای بیشتری در این زمینه هستیم.
مسوول واحد بیابان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گرمسار با اشاره به افزایش مناطق بیابانی ادامه داد: بایستی فعالیتهای بیابانزدایی همراه با اقدامات باز دارنده باشد.
بهدانه از لزوم مشارکت همه جانبه مردم و برنامهریزی جامع در این بخش خبر داد و گفت: جلب مشارکت جوامع محلی نقش مهمی در مهار بیابانزایی دارد.
وی پدیده بیابانزایی را عامل بروز فرسایش بادی و آبی در منطقه گرمسار دانست و به ایستگاه کویر گرمسار به عنوان کانون بحران فرسایش بادی اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از پروژههای در حال اجرا در این منطقه یک پروژه نهالکاری در سطح 150 هکتار و با اعتباری حدود دو هزار میلیون ریال است که اجرایی آن علاوه بر ایجاد اشتغال در منطقه و جلوگیری از مهاجرت به افزایش پوشش گیاهی منطقه و جلوگیری از پیشروی بیابان نیز کمک خواهد کرد.
انتهاي پیام