مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد گفت: ایجاد یک شبکه تخصصی ارتباطی در حوزه زنان و خانواده بین سازمانهای مردم نهاد به منظور تعامل و همافزایی بیشتر تشکلهای مردمی با یکدیگر و با نهادهای دولتی ضروری است .
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه یزد، فخرالسادات خامسی هامانه در جلسه بررسی راهکارهای سازمانهای مردم نهاد در حوزه بانوان و خانواده در سالن شهید موحدین استانداری برگزار شد، عنوان کرد: سازمانهای مردم نهاد، بازوان اجرایی نهادهای دولتی هستند و در نظام مردم سالار دینی میتوانند ناظر بر اجرای صحیح قوانین باشند.
وی ادامه داد: تشکلهای غیردولتی با توجه به مردمی بودن و اعتمادی که مردم به آنها دارند، مطالبات و خواستههای مردم را در حوزههای مختلف به نهادهای دولتی انعکاس می دهند و در بین جامعه و نهادهای دولتی فرهنگ سازی میکنند.
خامسی هامانه، همکاری تخصصی و شبکهای سازمانهای مردم نهاد در حوزه بانوان و خانواده را از مهمترین اولویت دفتر امور بانوان وخانواده استانداری عنوان و بیان کرد: ایجاد شبکههای ارتباطی میان سازمانهای مردم نهاد و نهادهای دولتی با توان و همافزایی بیشتر منجر به دستیابی به اهداف مشترک دولت و جامعه مدنی خواهد شد.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری افزود: در استان یزد پتانسیل و ظرفیت هایی از جمله پررنگ بودن اعتقادات مذهبی و سنتی، سیستم قوی آموزشی و پرورش نسل نخبه وجود دارد که می توان از این پتانسیلها برای کاهش آسیبهای اجتماعی در حوزه خانواده و زنان بهره برد.
خامسی وجود نیت خیرخواهانه در بین مردم استان یزد را یکی دیگر از پتانسیل های موجود در این استان نام برد و اوج آن را در تاسیس تشکلهای مردم نهادی دانست که بدون انگیزه اقتصادی سعی در حل مشکلات مردم دارند.
وی ورود آسیبهای اجتماعی به حوزه زنان را پیامد جامعه مدرن عنوان و تصریح کرد: در حال حاضر با آسیبهایی در این حوزه روبرو هستیم که تا پیش از این مشکلات مردانه تلقی میشد و درحوزه زنان راهی نداشت.
خامسی با اشاره به آسیبهای متوجه زنان خانه دار خاطرنشان کرد: اشتغال، استقلال مالی، خشونت خانگی، کمبود امکانات رفاهی و تفریحی از جمله آسیبهای اجتماعی موجود در حوزه زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست است که مهمترین راهکار برای پیشگیری از این آسیبها، افزایش سطح آگاهی و توانمند سازی بانوان در مسائل اجتماعی، فرهنگی و حقوقی، همچنین تشویق آنها به حضور و نقش آفرینی در اجتماع و تقویت کارگروهی و جمعی در بین زنان است.
مدیرکل دفتر امور بانوان وخانواده استانداری در پایان سخنان خود خواستار گسترش کمی و کیفی سازمانهای مردم نهاد با محوریت زنان و خانواده در استان شد.
گفتنی است؛ در پایان این مراسم نیز از همکاری برخی از سازمانهای مردم نهاد در طرح پویش رسانهای خانواده با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.
انتهای پیام