شهدای مدافع حرم شهدای نسل چهارم انقلاب هستند

عضو هیأت علمی دانشگاه هنر و مدرس حوزه و دانشگاه از شهدای مدافعان حرم به عنوان شهدای نسل چهارم یاد کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه مازندران،حجت‌الاسلام "علی سرلک" در مراسم گرامیداشت شهدای دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی نوشهر، "علی جمشیدی و اسماعیل خانزاده " اظهار کرد: شهدا که پیرو امام و رهبری بودند بزرگترین سرمایه‌های انقلاب اسلامی محسوب می‌شوند چون دستاوردهای انقلاب تنها پروژه‌های عمرانی نیست، بلکه انسان‌های کاملی مثل شهدا هستند که همه را شیفته خود کردند.شهدا برای ما دعوت را باورپذیر کردند تا بفهمیم به سمت خدا رفتن چقدر جذاب و جالب است.

سرلک در مورد خصوصیات شهدای چهار نسل گفت: نسل اول شهدای انقلاب اسلامی کسانی بودند که در جریان راهپیمایی‌ها و شکنجه‌گاه‌ها به شهادت رسیدند و نسل دوم نیز همان شهدای دفاع مقدس هستند که با دست خالی جلو رفتند و در مقابل خیانت بنی صدرها ایستادند.

وی ادامه داد: نسل سوم شهدای میهن شهدای گمنامی هستند که بعد از جنگ پاره‌های استخوان آنها بعد از سال‌ها پیدا شد و هنوز هم ادامه دارد و نسل چهارم شهدا نیز شهدای مدافع حرم هستند. حرف شهدا این بود که زینب (س) دوبار اسیر نشود و حرف باطن این است که نگذاریم کسی راه زینب(س) را خراب کند.

سرلک با تاکید بر اینکه برخی از مردم و مسئولان بیشتر پای حرف‌های امام بایستند، گفت: مازندران در مبارزه با دشمنان مدافع حرم سربلند است و یلان این استان تنها در کشتی پهلوان نیستند بلکه در همه جا گل کاشته و خوش می‌درخشند.

در پایان مراسم به خانواده دو شهید مدافع حرم " علی جمشیدی و اسماعیل خانزاده" لوح سپاس و هدایایی اهدا شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۹ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 95030905134
  • خبرنگار :

برچسب‌ها