رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان با اشاره به نقش کردستان در دفاع مقدس، گفت: خلق و اجرای نمادهای هنری و فرهنگی در شهرستانهای استان با مضمون دفاع مقدس در دستور کار جدی کارگروه یادمانهای دفاع مقدس قرار دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کردستان، بهرام نصراللهیزاده در جلسه کارگروه یادمانهای دفاع مقدس با اشاره به اینکه در موضوع دفاع مقدس در استان کردستان و در گذشته کوتاهیهای زیادی صورت گرفته است، اظهار کرد: استانی که هشت سال به صورت مستقیم درگیر جنگ و دفاع مقدس بوده و بخش قابل توجهی از حماسهها و رشادتهای رزمندههای کشور در این استان ثبت شده است، نباید خالی از نمادهای دفاع مقدس و یادمانهای این دفاع مقدس باشد.
وی افزود: برخی استانها هرگز مثل استان کردستان درگیر موضوع جنگ و دفاع مقدس نبودهاند، اما موزهها و المانهای دفاع مقدس در این استانها بیشتر مورد توجه قرار گرفته و در استان کردستان به آنها کم توجهی شده است، بنابراین خلق و اجرای نمادهای هنری و فرهنگی با مضمون دفاع مقدس در دستور کار جدی کارگروه یادمانهای دفاع مقدس است.در دوران دفاع مقدس فرزندان این آب و خاک در کردستان فداکاریهای عظیمی آفریدند و امروز وظیفه ماست که این ارزشها و رشادتها را به نسلهای آینده منتقل کنیم و زنده نگه داریم.
وی اظهار کرد: ساخت 10 یادمان شهری در 10 شهرستان استان کردستان در دستور کار این کارگروه قرار گرفته و این یادمانها باید در خور شان و مقام و منزلت شهدا و حماسه سازان این دیار باشند.
نصراللهیزاده ذکر کرد:علاوه بر این 10 یادمان شهری فوق،احداث یادمان و المان در هفت نقطه ورودی به استان کردستان که دو نقطه آن ورود از خارج از کشور یعنی مرزهای بانه و مریوان و پنج نقطه ورودی از سمت استانهای آذربایجانغربی، همدان، کرمانشاه، زنجان است، در دستور کار بعدی این کارگروه قرار دارد.
وی تاکید کرد: با توجه به ابلاغیه استاندار،فرمانداران باید در 10 روز آینده کارگروه دفاع مقدس را در شهرستانها فعال کنند و طرحها و المانهای مدنظر خود را تعیین و به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارسال کنند.
وی ادامه داد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز باید از طریق فراخوان عمومی و با مشارکت نخبگان و اصحاب فرهنگ و هنر در طراحی این یادمانها، آثار با مضمون و با ارزشی در خور شان دفاع مقدس خلق کند.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه نرمافزاری تدوین کتاب دفاع مقدس شهرستانها بصورت یک دایره المعارف نفیس جزو برنامههای این ستاد است و همه ما به عنوان کارگزاران نظام و شهروندان ایران اسلامی باید دغدغه حفظ هویت ملی و حماسههای دفاعمقدس را داشته باشیم تا به فراموشی سپرده نشوند.
نصراللهیزاده در پایان یادآور شد: احداث یادمان دفاع مقدس الزاما خلق سازههای عظیم و بزرگ نیست، بلکه نصب یک تندیس یا مجسمه، احداث یک میدان و نصب یک نماد فرهنگی و یا یک پروژه شهری که از جهت محتوایی پیام و مضمون دفاعمقدس را با خود داشته باشد، میتواند هدف حفظ و انتقال پیام دفاع مقدس را تامین کند.
انتهای پیام