مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری استان مرکزی از برگزاری هشتمین نشست منطقهای توانمندسازی سمنهای حوزه بانوان و خانواده در استان مرکزی خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، زهرا فرجی در نشستی با اهالی رسانه با بیان اینکه دولت یازدهم به برجسته کردن نقش تشکلهای مردمنهاد در مدیریت امور جامعه تاکید دارد، گفت: توانمندسازی سمنهای حوزه بانوان نیز در این راستا مد نظر و از برنامههای اصلی دولت است که در دو سال اخیر با اجرای برنامهها و طرحهای توانمندسازی سمنهای این حوزه این شعار را تحقق بخشیده است.
وی به برگزاری هفت نشست با حضور حداقل 120 و حداکثر 300 سمن در حوزه بانوان و خانواده جهت توانمندسازی سمنهای این حوزه در سالهای گذشته اشاره کرد و افزود: با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و استانداری استان مرکزی هشتمین نشست توانمندسازی سمنهای حوزه بانوان و خانواده در استان مرکزی برگزار میشود.
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی با بیان اینکه نشست مذکور با مشارکت پنج استان قم، تهران، البرز، مرکزی و قزوین برگزار خواهد شد، افزود: مراسم افتتاحیه نشست با حضور معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده و سایر مقامات ملی و استانی روز 25 اردیبهشت در استانداری استان مرکزی برگزار میشود.
فرجی با بیان اینکه این نشست منطقهای به مدت سه روز در اراک برگزار خواهد شد، بیان کرد: هفت کارگاه در جریان برگزاری این نشست برپا خواهد شد و در کارگاههای مذکور سمنها در خصوص نحوه و شیوه همکاری شبکهها، توانمندسازی زنان و مسائلی که زنان با آن مواجه هستند، پژوهش در قوانین و روشهای شبکهسازی مورد آموزش قرار میگیرند.
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی ادامه داد: در هر کارگاه حدود 30 نفر شرکت خواهند کرد که در مجموع حدود 210 نفر در مدت دو روز برگزاری کارگاهها آموزش دیده و گواهی پایان دوره دریافت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه هفت تسهیلگر از اساتید برجسته کشوری جهت تدریس در این کارگاهها در نظر گرفته شدهاند، در رابطه با اهداف این کارگاهها تصریح کرد: تقویت ارتباط و تعامل موثر سازمانهای مردمنهاد حوزه زنان و خانواده با دولت، ایجاد محیط حمایتی و توانمندسازی جهت شکلگیری و تقویت شبکههای تخصصی در راستای همافزایی و تشریک مساعی در پرداختن به مسائل و رفع مشکلات امور زنان و خانواده با رویکرد برنامهریزی منسجم از اهداف برگزاری کارگاههاست.
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استان مرکزی تاکید کرد: با برگزاری نشستهای منطقهای در صدد هستیم که همکاریهای شبکهای دولت، سمنها و مردم را تقویت کنیم که این اقدام در راستای سیاستهای دولت است.
فرجی خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل بیتوجهی و عدم تعامل دولت با نهادهای مدنی در سالهای گذشته برخی از این سازمانها غیر فعال و راکد شده بودند که البته با توجه به اینکه سیاست دولت تدبیر و امید بر خلاف روند گذشته بود، توجه به سمنها و اقدامات جهت توانمندسازی و شکوفایی این نهادهای مدنی رکود سالهای گذشته را از بین برد.
وی توجه دولت به نقش مهم و تاثیرگذار سازمانهای مردم نهاد و ظرفیت گروههای مردمی را متذکر شد و گفت: سازمانهای مدنی با در اختیار داشتن منابع انسانی بازوان قدرتمندی هستند که میتوانند در راستای اجرای برنامهها و سیاستها، دولت را یاری دهند و ظرفیت مناسبی جهت حل مشکلات اجتماعی هستند.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استان مرکزی اظهار کرد: دولت با اهمیت دادن به سمنها بویژه سمنهای حوزه بانوان و خانواده، شعار اعتقاد به سپردن امور به مردم را عملی کرده است.
فرجی با اشاره به تاسیس خانه سازمانهای مردم نهاد در سال 1386 در استان مرکزی بیان کرد: در مجموع 386 سمن در استان مرکزی در قالب هشت شبکه تخصصی، سلامت، محیط زیست، اجتماعی، علمی کارآفرینی، معلولین، پیشگیری از اعتیاد، آسیبهای اجتماعی و فرهنگی هنری فعالیت دارند که از این تعداد 20 سمن در حوزه زنان و خانواده مشغول فعالیت هستند.
به گزارش ایسنا، نشست خبری با حضور معاون ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و توزیع ویژهنامه تخصصی در رابطه با نشست مذکور از دیگر برنامههای در نظر گرفته شده در جریان برگزاری این همایش است.
انتهای پیام