سرپرست اداره کل ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از انتظارات حوزه گردشگری سرزمین سنگ و آب از نمایندگان مجلس دهم گفت.
اصغر رشنو در گفتوگو با خبرنگار سرویس فرهنگی هنری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، با اشاره به اهمیت جایگاه مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: انتخابات برای هر کشوری امری حیاتی و اثربخش است که در این راستا ایران اسلامی همواره امور خود را از طریق جلب آرا مردم در پای صندوقهای رای پیش برده است.
وی ادامه داد: یقینا نهادی همچون مجلس شورای اسلامی که وظیفه خطیر قانونگذاری را بر عهده دارد، در تمامی شئون زندگی فردی و اجتماعی مردم اثرگذار است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: حوزه گردشگری یکی از مواردی است که میتواند جامعه را به سمت توسعه پایدار سوق دهد، لذا برای دستیابی به این مهم نیاز است که در بعد قانونگذاری، توجه ویژه ای به امر توسعه گردشگری داشته باشیم.
رشنو تصریح کرد: استان کرمانشاه در بعد گردشگری دارای پتانسیلهای بسیار گستردهای است که توجه به آنها میتواند مسیر توسعه پایدار استان را هموار کند.
وی تاکید کرد: وجود چهارهزار اثر تاریخی شناسایی شده که 2200 مورد آن ثبت ملی شده و یک اثر ارزشمند ثبت جهانی شده به نام کتیبه داریوش در بیستون و در کنار آنها 50 منطقه نمونه گردشگری و 14 روستای هدف گردشگری تنها گوشهای از پتانسیلهای حوزه گردشگری استان کرمانشاه است.
این مقام مسئول در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه اظهارکرد: وجود مناظر طبیعی بکر و دست نخورده، کوههای سربه فلک کشیده، باغات و جنگل های دیدنی، رودهای خروشان و سرابهای چشمنواز، آداب و رسومی فولکلور و ارزشمند، هنرها و سنتهایی ماندگار و ... از دیگر جاذبه های حوزه گردشگری در استان کرمانشاه است.
رشنو یادآور شد: انتظارتی که حوزه گردشگری استان کرمانشاه با تمام تواناییها و پتانسیلهایی که دارد از مجلس دهم این است که نگاه نمایندگان استان به این حوزه نگاهی توسعهگرا باشد که اگر چنین نگاهی همراه با تصمیمات کلان همراه شود، یقینا گردشگری استان و چه بسا کشور دچار تحولی چشمگیر خواهد شد.
انتهای پیام