جشنواره آثار برتر در قلمرو کتابهای تصویری - داستانی همزمان با دهمین سالگرد تأسیس مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز و دومین گردهمایی استادان، دانشجویان و دانشآموختگان کارشناسی ارشد ادبیات کودک کشور برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار ادبیات و نشر ایسنا، این جشنواره به معرفی آثار برتر منتشرشده در سه دهه 60، 70 و 80 اختصاص دارد. بنابراین تمام ناشران، تصویرگران، نویسندگان، مدیران هنری، طراحان گرافیک و صفحهآرایان کتابهای تصویری - داستانی میتوانند آثار برتر خود را در این جشنواره شرکت دهند.
هدف از برگزاری این جشنواره، ارج نهادن به کوششهای خلاقانه و اثربخش هنرمندان، ادیبان و ناشران کتابهای تصویری - داستانی، برانگیختن هر چه بیشتر توجه محققان، دانشجویان و دانشگاهیان به ژرفکاوی و بررسی آثار تصویری - داستانی و کشف ظرفیتهای پنهان این آثار جهت تعمیق نظریه ادبیات کودک و نظریه ادبی معاصر، تشویق هنرمندان به بالا بردن هر چه بیشتر ارزشهای هنری، ادبی و محتوایی این آثار، معرفی و ترویج ملاکهای دانشگاهی در بررسی آثار ادبیات کودک و نوجوان و بالاخره معرفی آثار برتر ادبیات کودک و نوجوان ایران در این راستا عنوان شده است.
این جشنواره شامل چهار بخش معرفی آثار برجسته، معرفی هنرمندان و ادیبان برتر، معرفی آثار پژوهشی برتر در زمینه کتابهای تصویری داستانی و معرفی ناشران برجسته خواهد بود. در بخش معرفی آثار برجسته پنج کتاب تصویری داستانی، در بخش هنرمندان سه تصویرگر و سه نویسنده کتابهای تصویری همراه با یک مدیر هنری، یک طراح گرافیک و یک صفحهآرای کتابهای تصویری داستانی معرفی خواهند شد. در بخش آثار پژوهشی اعم از کتاب و مقاله، یک کتاب و سه مقاله تالیفی برتر معرفی خواهند شد و بالاخره در بخش ناشران برجسته سه ناشر برتر آثار تصویری - داستانی معرفی میشوند.
علاقهمندان حداکثر تا 15 اسفندماه مهلت دارند آثار خود را برای ارزیابی به دفتر این رقابت واقع در شیراز، پردیس ارم (دانشگاه)، ساختمان جهان پارس، مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز، دبیرخانه جشنواره کتابهای تصویری داستانی ارسال کنند یا مدارک خود را به آدرس الکترونیکی koodak@rose.shirazu.ac.ir بفرستند.
توضیحات بیشتر درباره نحوه ارسال و داوری این رقابت هنری که در اردیبهشتماه سال 1395 برگزار میشود در سایت مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز موجود است.
انتهای پیام