داوریِ آثار فرستاده شده به کنفرانس بینالمللی «گردشگری و معنویت» با حضور اساتیدی از دانشگاههای آمریکا، اروپا و آسیا آغاز شد.
به گزارش ایسنا، کنفرانس بینالمللی «گردشگری و معنویت» هفتم و هشتم بهمنماه امسال در ایران برگزار میشود تا برای نخستینبار رویکرد معنوی گردشگری را فراتر از سفرهای زیارتی و مذهبی به بحث و بررسی بگذارد.
براساس آمارها، در حدود یک میلیارد و 160 میلیون نفر در سال 2014 در مسافرتهای بینالمللی به شکلی، گردشگری با آمیزههای معنوی را تجربه کردهاند.
معنویت در حقیقت ارتباطی آگاهانه بین درونِ فرد با محیط بیرونی برقرار میسازد که زمینهساز تعمق و تفکر در کلیه اجزا و عناصر در سفر است. از این منظر، مقصد گردشگری از یک فضا و مکان صرف، به فضایی برای سفر و تجربه روحی روانی ناب ارتقاء مییابد، جایی که در آن شاهد شکوفایی و برقراری ارتباط با نیروی برتر بوده و شرایط فرهنگی، مذهبی و اتقادی عامل جهتدهنده فرد به حساب میآید.
تاکنون 115 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس رسیده که هیأت داوران، 60 مقاله را برای داوری در مرحله بعد، واجد شرایط دانستهاند.
این کنفرانس توسط اساتیدی از دانشگاههای بینالمللی "لانکاشایر" انگلیس، فلوریدای آمریکا و مالایا و همچنین دانشگاههای علامهطباطبایی، تهران، تربیت مدرس، علم و فرهنگ، امامصادق(ع)، آزاد اسلامی، پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی در مشهد و موسسه تحقیقاتی و آموزشی امامخمینی (ره) با همراهی انجمن علمی گردشگری ایران داوری خواهد شد.
کنفرانس بینالمللی گردشگری و معنویت به انگیزه توجه و تمرکز بر مؤلفه «معنویت» که عنصری جداییناپذیر از ماهیت گردشگری است و تا کنون در صنعت گردشگری ایران کمتر مورد توجه قرار گرفته است، برگزار میشود و در جریان آن موضوع گردشگری با محورهای فلسفه و دین، روانشناسی و اخلاق، فرهنگ و جامعه، مدیریت و اقتصاد، بحث خواهد شد.
مهلت ارسال مقاله به این کنفرانس 4 دیماه تعین شده بود و نتایج داوریها 15 دیماه اعلام میشود.
انتهای پیام