کتاب‌های تازه محمدرضا شمس برای بچه‌ها

محمدرضا شمس کتاب‌های تازه‌ای برای بچه‌ها منتشر می‌کند.

محمدرضا شمس کتاب‌های تازه‌ای برای بچه‌ها منتشر می‌کند.

به گزارش خبرنگار ادبیات و نشر ایسنا، این نویسنده با کتاب «خونه دیوونه» که در حوزه «قصه‌های صلح» است و بناست در موسسه انتشاراتی علمی فرهنگی راهی بازار شود با دکتر مرتضی خسرونژاد از چهره‌های شناخته‌شده دانشگاهی ادبیات کودک و نوجوان همکاری می‌کند.

10 نویسنده با موضوعیت «قصه‌های صلح» در این پروژه تالیفی همکاری دارند. فریبا کلهر‌، احمد اکبرپور‌، فرهاد حسن‌زاده و نوید سیدعلی‌اکبر، از جمله همکاران این پروژه تالیفی هستند.

محمدرضا شمس در حال حاضر چهار کتاب را در انتشارات هوپا زیر چاپ دارد. جلدهای یک و دو «عمه گیلاس»، «قصه‌های الفبا‌» و مجموعه «قصه‌های اسکلت بخشنده» این چهار کتاب‌اند.

بنا بود «عمه گیلاس» این نویسنده در انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چاپ شود ولی با تغییرات پیش‌آمده، این کتاب از گردونه نشر خارج شد و شمس که پیش‌تر، جلد دوم این مجموعه را نوشته بود، هر دو جلد را برای نشر در اختیار انتشارات هوپا قرار داده است.

جلد اول داستان «عمه گیلاس»، «هیولای کوه به دوش» نام دارد و به ماجراهای زندگی پسری می‌پردازد که در سن 50 سالگی به دنیا می‌آید و قرار است خودش تصمیم بگیرد که چگونه بزرگ‌ شود. این پسر در نهایت تصمیم می‌گیرد به سمت کودکی‌اش برود و در این میان اتفاقات واقعی زندگی‌اش با خیالات همراه می‌شود. جلد دوم رمان «عمه گیلاس»، «رقص جن‌ها» نام دارد.

شمس درباره کتاب «قصه‌های اسکلت بخشنده» خود که بخشی از داستان‌های آن را در مراسم بزرگداشت هجدهمین سالگرد انجمن نویسندگان کودک و نوجوان خواند، نیز گفت: این کتاب 60 قصه کوتاه را در بر می‌گیرد که کار تصویرگری آن را سلمان طاهری برعهده دارد.

اثر مذکور قرار است در قالب کتابی مجزا راهی بازار شود.

از این چهار کتاب تنها «قصه‌های الفبا» که دربرگیرنده داستان‌های کوتاهی با موضوعیت 32 حرف الفباست مجوز نشر دریافت کرده است و بقیه همچنان در انتظار صدور مجوز به سر می‌برند.

محمدرضا شمس همچنین در یکی از تازه‌ترین کارهای پژوهشی خود مجموعه‌ای از حکایات بهلول را گردآوری کرده است. او می‌گوید: طنزهای بهلول صرفا به منظور خنداندن نبوده و طنزهایی هستند که در پس خود ایده‌های عرفانی و پس‌زمینه‌های پیچیده‌ای دارند اگر چه اغلب با داستان ملانصرالدین اشتباه گرفته می‌شوند. من به واسطه منابع مختلفی که در اختیار داشتم تلاش کردم حدود 20 حکایت از این طنزپرداز عهد هارون‌الرشید را تدوین کنم. گفت‌وگوهای این مجموعه به زبان محاوره تنظیم شده ولی ممکن است با نظر ناشر وضعیت آن تغییر کند.

و بالاخره «چاقو دماغو» عنوان مجموعه‌ای جدید از محمدرضا شمس است که بناست در انتشارات افق راهی بازار شود. به زودی این مجموعه شامل 10 قصه با عنوان کلی «چاقو دماغو» از کتاب‌های تألیفی - تصویری راهی بازار خواهد شد. فانتزی در کنار خیال و بازی، همچون دیگر آثار این نویسنده، از وجوه بارز این کتاب است. از ویژگی‌های دیگر این مجموعه آن است که همه قصه‌ها در یک صفحه جا می‌گیرد و در صفحه بعد تصویری درباره قصه گنجانده شده است. نشر افق مسئولیت انتشار این کتاب را برعهده دارد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۸ دی ۱۳۹۴ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 94100804166
  • خبرنگار : 90002