مدیرکل بهزیستی لرستان گفت: 160 هزار نفر در استان، معلول هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، اسدالله حیدری در ستاد مناسبسازی استان افزود: 10 درصد جمعیت استان معلولیت (160 هزار نفر) دارند و حقوق آنها نباید در جامعه نادیده گرفته شود.
وی بیان کرد: بیتوجهی به حقوق معلولان نه تنها باعث میشود که آنها از معلول بودن خود رنج ببرند، بلکه محروم نیز خواهند شد و بدین ترتیب ایزوله میشوند و برای خود و خانوادههایشان مشکلات حادی به وجود میآورند.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه فرهنگسازی در پیشگیری از معلولیتها و آسیبهای اجتماعی بسیار مهم است، اضافه کرد: علت شیوع این مهم اختلال فیزیکی و معلولیت در ناآگاهی مردم بوده و صداوسیما در این قضیه مقصر است.
مدیرکل بهزیستی لرستان اظهار کرد: متاسفانه ما در جامعه معلولان را میبینیم و اگر تنها برای چند ساعت خود را جای آنها و خانوادههایشان بگذاریم، شرایط آنها را بهتر درک خواهیم کرد و برای بهتر شدن اوضاع معلولین در جامعه تلاشمان را بیشتر میکنیم.
حیدری یادآور شد: رویکرد جدید دولت پیشگیری از معلولیتها و آسیبهای اجتماعی است و در این خصوص کارهای فرهنگی زیادی انجام دادهایم.
وی گفت: در جامعهای که شهادت و فداکاری یک افتخار محسوب میشود، نباید از مناسبسازی فضاهای شهری برای جانبازان غافل ماند.
اجرای 15 هزار متر مربع مناسبسازی در استان
دبیر ستاد مناسبسازی لرستان گفت: مناسبسازی مساوی با ایجاد فرصتهای برابر است.
به گزارش ایسنا، منطقه لرستان، الهام ناظری در ستاد مناسبسازی استان، بیان کرد: سال گذشته مناسبسازی و عملکرد 22 دستگاه در زمینه مناسبسازی مورد ارزیابی قرار گرفت و امسال ساختمانهای ستادی 39 دستگاه در این خصوص مورد بررسی قرار میگیرند.
وی بیان کرد: معلولین برای مسکن، ازدواج، اشتغال، دسترسی به خدمات بهداشتی، تغذیه، آموزش، زندگی فرهنگی و اجتماعی، تعامل با مردم جامعه و... نیاز به توجه و احقاق حقوق خود دارند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه مناسبسازی فضاهای شهری مساوی با ایجاد فرصتهای برابر است، اظهار کرد: نباید در ارائه خدمات به معلولین و انسانهای سالم تفاوت قائل شد و حقوق آنها با یکدیگر برابر است.
دبیر ستاد مناسبسازی لرستان یادآور شد: بنا بر آییننامه اجرایی ماده 2 قانون جامع حمایت از حقوق معلولان باید وضعیت ساختمانی دستگاههای اجرایی از نظر مناسبسازی مورد ارزیابی قرار گیرد.
ناظری خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 10 هزار مترمربع مناسبسازی و بهسازی در شهرستان بروجرد طبق استانداردها انجام شده است.
وی تصریح کرد: همچنین در هر کدام از شهرستانهای دلفان و سلسله نیز 5 هزار مترمربع مناسبسازی برای راحتتر شدن عبور و مرور معلولین انجام شده است.
این مقام مسئول گفت: متأسفانه برخی از مناطق شهری در استان معلول هستند و این قضیه مشکلات معلولین را دوچندان میکند.
ناظری یادآور شد: شهرستانهای خرمآباد، نورآباد، الشتر، دورود و الیگودرز رابطهای خود را در خصوص بحث مناسبسازی معرفی کردهاند و مابقی اقدامی نداشتهاند.
انتهای پیام