مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان با بیان اینکه رابطه بین تغذیه سالم با رشد دانش آموزان و بهبود شاخصهای تحصیلی، مستقیم و غیر قابل انکار است از افتتاح 400 پایگاه تغذیه سالم در مدارس هرمزگان با هدف تامین و تغذیه میان وعده دانش آموزان در ساعات مدرسه و فرهنگ سازی با ارائه الگوی غذایی مناسب خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خلیج فارس، علی کرمپور در آئین افتتاح نمادین پایگاه تغذیه سالم دبستان پسرانه رضانیای ناحیه دو بندرعباس، افزود: یکی از مهمترین رسالتهای آموزش و پرورش توجه جدی به سلامت دانش آموزان است که دراین نقش تغذیه میان وعده از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
وی تصریح کرد:در کنار برنامه توزیع شیر رایگان که از هفته جاری در مدارس سراسراستان آغاز شد توجه به تغذیه میان وعده و فراهم آوردن بستراستفاده دانش آموزان از تغذیه سالم نیز مورد توجه بوده است که افتتاح این پایگاه با نگرش هدایت دانش آموزان به تغذیه سالم و پرهیز از استفاده مواد غذایی ناسالم که هیچ نقشی در فرآیند رشد ندارد از جمله برنامههای آموزش و پرورش است که توسط سازمان دانش آموزی پیگیری و اجرایی شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان با بیان اینکه از این پس مجوز بهرهبرداری و نظارت بر بوفه مدارس برعهده سازمان دانش آموزی استان است، خاطرنشان کرد: عرضه مواد غذایی غیرمجاز نظیر انواع چیبس، آدامسهای حاوی قند، سوسیس، کالباس و فرآوردههای مرتبط، همبرگرهای بدون بسته بندی و فاقد مجوزهای بهداشتی، انواع سالاد الویه، لواشک، فلافل، سمبوسه، انواع اشترودل، بستنی یخی، پاستیل، خیارشور و انواع سسها، انواع پیراشکی، نوشابههای گازدار، یخمک و ... در بوفه مدارس ممنوع است و به جای آن انواع کیک و کلوچه، بیسکویت، سالاد میوه و سایر اقلام مجاز خوراکی که تاریخ تولید آن به روزباشد در بوفه مدارس عرضه میشود.
به گفته کرمپور یکی از مهمترین ویژگیهای بوفه مدارس استفاده از فضای بهداشتی استاندارد، یخچال فریز، و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی است که متصدی بوفه نیز باید دارای کارت بهداشتی باشد.
این مقام مسئول راهاندازی پایگاه تغذیه سالم را برای همه مدارس استان یک الزام دانست و اظهار کرد: در مرحله اول 400 مدرسه و به تدریج سایر مدارس باید با مراجعه به سازمان دانشآموزی و اخذ مجوز لازم، نسبت به راهاندازی پایگاه تغذیه سالم اقدام کنند.
وی ازاولیا و مربیان و مدیران و معلمان مدارس درخواست کرد روند استفاده دانش آموزان ازمیان وعدههای غذایی که نقش بسیار مهمی در سلامت آنان در دوران مهم رشد دارد را به دقت مد نظر داشته باشند و نسبت به توجیه دانش آموزان به استفاده از مواد غذایی مفید و پرهیز از موادی که نه تنها نقشی در تغذیه ندارند بلکه زمینهساز انواع بیماریها نیز هستند اقدام کنند.
انتهای پیام