رییس ستاد انتخابات خراسان رضوی تشریح کرد:

سهم هر جریان‌ در گردونه انتخابات خراسان رضوی

رییس ستاد انتخابات استان خراسان رضوی با بیان این که lتاکنون 350 نفر برای کاندیداتوری در انتخابات اعلام آمادگی کرده‌اند» گفت: از این افراد 40 درصد اصولگرا، 25 درصد اصلاح‌طلب و 35 درصد گرایش اعتدالی و مستقل دارند.

رییس ستاد انتخابات استان خراسان رضوی با بیان این که lتاکنون 350 نفر برای کاندیداتوری در انتخابات اعلام آمادگی کرده‌اند» گفت: از این افراد 40 درصد اصولگرا، 25 درصد اصلاح‌طلب و 35 درصد گرایش اعتدالی و مستقل دارند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان- محسن صادقی در جلسه شورای اداری استان خراسان رضوی، برگزاری همزمان انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را تجربه‌ای جدیدی دانست و اعلام کرد: همه جریانات سیاسی درون نظام به صورت فعال و با شور و نشاط قصد ورود در عرصه انتخابات را دارند.

وی افزود: مطالبات اجتماعی با موفقیتی که نظام در مذاکرات هسته‌ای داشته افزایش پیدا کرده و متاسفانه بداخلاقی‌های سیاسی، دامن زدن به مطالبات اقتصادی و به ویژه هجمه رسانه‌ای علیه دولت به رغم نامگذاری امسال به نام دولت و ملت همدلی و همزبانی روند رو به افزایشی داشته است.

وی گفت: در این شرایط رویکرد دولت ایجاد یک زمینه مناسب برای خلق حماسه است، دولت مصمم به برگزاری یک انتخابات کاملا رقابتی با حضور همه سلایق سیاسی است. صیانت از حق الناس در همه مراحل انتخابات و مبنا قرار گرفتن قانون در بررسی ‌صلاحیت‌ها بنا به فرمایش مقام معظم رهبری یک فریضه دینی است و تمام تلاش ستاد انتخابات استان در راستای ایجاد شرایط مساعد برای همه داوطلبین است.

رییس ستاد انتخابات خراسان رضوی اعلام کرد: خراسان رضوی با 6 میلیون و 200 هزار نفر جمعیت دارای 18 کرسی مجلس شورای اسلامی و 6 کرسی مجلس خبرگان رهبری است که از این تعداد چهار میلیون و 200 هزار نفر واجد شرایط رای در استان هستند که این رقم نسبت به دوره قبل حدود 16 درصد افزایش پیدا کرده‌ است.

وی با بیان این‌که «چهار هزار شعبه اخذ رای در حال تدارک برای رای‌گیری هستند»، تصریح کرد: در انتخابات 42 هزار نفر عوامل اجرایی مشارکت خواهند داشت و 8 هزار نفر راننده و سرایدار برای برگزاری این انتخابات در نظر گرفته شده است.

وی پیش‌بینی کرد: با روند فعلی بیش از 500 داوطلب برای 18 کرسی نمایندگی مجلس رقابت کنند و تاکنون بیش از 350 نفر اعلام آمادگی کردند و فعالیت اجتماعی خود را نیز آغاز کرده‌اند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان رضوی افزود: از این افراد 40 درصد اصولگرا، 25 درصد اصلاح‌طلب و 35 درصد گرایش اعتدالی و مستقل دارند. از مجموع 28 شهرستان، 12 حوزه اصلی و 60 حوزه فرعی را برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری یک حوزه اصلی که مشهد است و 9 حوزه فرعی را در نظر گرفته‌ایم.

وی اظهار کرد: ستاد انتخابات استان از خرداد ماه به دستور استاندار خراسان رضوی تشکیل شد و با تشکیل کمیته‌های زیر مجموعه تاکنون 19 جلسه با صد مصوبه اجرایی داشته است، همچنین 23 مصاحبه و نشست خبری پیرو انتخابات انجام شده و سه جلسه هماهنگی و هم اندیشی با هیات نظارت شورای نگهبان در استان برگزار کردیم.

وی تصریح کرد: خراسان در مشارکت سیاسی به ویژه در انتخابات ملی همیشه فراتر از میانگین کشوری حرکت کرده و در 11 دوره انتخابات ریاست جمهوری خراسان رضوی با میانگین 77 درصدی واجدین شرایط، از میانگین ملی بالاتر بوده که این نشانگر هوش و ذکاوت خراسان رضوی است.

صادقی افزود: انتخابات هم مانند بسیاری از رویدادهای اجتماعی با چالش‌هایی روبه‌رو است که همه مدیران در این چالش‌ها سهیم هستند و ستاد انتخابات نیز انتظار دارد تا این چالش‌ها قبل از بروز مدیریت شود. از مهمترین جرایم انتخاباتی عدم حفظ بی‌طرفی ناظرین و هیات‌های اجرایی است. انجام هرگونه فعالیت تبلیغاتی از رادیو، تلویزیون، تریبون نماز جمعه و یا هر وسیله‌ای که جنبه رسمی و دولتی دارد جرم است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۸ آذر ۱۳۹۴ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 94090805086
  • خبرنگار :

برچسب‌ها