استاندار قزوین گفت: باید از مواضع و رفتارهای تهمتزا در فضای انتخابات اجتناب کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه قزوین، مرتضی روزبه در جلسه مشترک ستاد انتخابات استان و شهرستانهای قزوین، البرز و آبیک، اظهار کرد: علیرغم فضای تبلیغاتی و پرشوری که در خصوص برگزاری انتخابات اخیر سازمان نظام مهندسی استان شکل گرفته بود اما در روز اخذ رای، میزان مشارکت واجدان شرایط پائین بود که بررسیها نشان داد یکی از دلائل عمده آن عدم آمادگی سیستم اخذ رای در روز انتخابات بود که باعث شد برخی بدون دادن رای شعبه را ترک کنند.
وی افزود: برگزاری انتخابات نظام مهندسی تجربه خوبی برای برگزاری انتخابات در پایان سال است و این پیام را برای مجریان برگزاری انتخابات دارد که صندوقها و شعبههای رای به گونهای ساماندهی و جانمایی شود که سهل الوصول و در دسترس شهروندان باشد.
وی ادامه داد: در مقایسه با دورههای گذشته برخی شهرها توسعه پیدا کرده و کانونهای جمعیتی شکل گرفتهاند و از طرف دیگر صبر و تحمل مردم برای اینکه ساعاتی را در شعب اخذ رای به انتظار و در صف بایستند کاهش یافته است، پس باید در حد امکان شعب اخذ رای را افزایش یابد که این موضوع هم شکلی از خدمترسانی به مردم محسوب میشود هم زمینه افزایش مشارکت مردم را به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه «باید از مواضع و رفتارهای تهمتزا در فضای انتخابات پرهیز و اجتناب کرد»، گفت: در فضای سیاسی و انتخاباتی نباید به حاشیهها دامن زده شود که اگر جرقهای در جایی زده شود ممکن آن را به یک جریان تبدیل کند و در آموزههای دینی نیز بر اجتناب از مواضع تهمت تاکید شده است.
روزبه ادامه داد: مجریان و دستاندرکاران برگزاری انتخابات باید از ورود به محافل و مجالسی که شائبه تبلیغات سیاسی و رنگ و بوی انتخاباتی دارد اجتناب کنند تا اعتماد مردم و جریانها و نامزدها به برگزارکنندگان انتخابات خدشهدار نشود.
وی با تاکید بر نظارت و مراقبت از عقبه اقتصادی فعالیتهای انتخاباتی تصریح کرد: در تبلیغات جریانها و کاندیداها در انتخابات، زیادهرویهایی صورت میگیرد و پولهایی هزینه میشود که در جامعه و در بین مردم این شائبه را ایجاد میکند که دوره چهار ساله نمایندگی مجلس مگر چقدر حقوق و مزایا به همراه دارد که نامزدها برای ورود به آن این همه هزینه میکنند.
استاندار قزوین تصریح کرد: درحال حاضر عقبه مالی و اقتصادی نامزدهای انتخابات، حساسیت برانگیز شده پس فرمانداران و بخشداران باید در چارچوب قانون نسبت به این موضوع مراقبتها و نظارتهای لازم را داشته باشند.
وی با تاکید بر انتخاب اعضای هیاتهای اجرایی از میان افرادی متدین، قانونمدار تصریح کرد: تعیین اعضای هیاتهای اجرایی براساس تفاهم و با رعایت چارچوبهای قانونی انجام شود و افرادی باشند متدین، صادق و درست کار، قانونمند و امانتدار و از گروههای مختلف سیاسی که بر له یا علیه هیچ یک از نامزدها و کاندیداها موضعگیری سیاسی و انتخاباتی نداشته باشند.
وی با تاکید بر برگزاری انتخابت سالم، قانونمند، پرشور و رقابتی بهعنوان مهمترین دغدغه و ماموریت مجریان و دستاندرکاران برگزاری انتخابات خاطرنشان کرد: براساس تدبیر مدیریتی وزارت کشور در دوره جدید تمامی فرمانداران و بخشداران از بدنه وزارت کشور انتخاب شدند که براساس تجربه و سابقه کاری از معدل بالایی در برگزاری انتخابات برخوردار هستند و انتخابات پیش رو بستر و فرصت مناسبی برای ارزیابی این تدبیر مدیریتی است.
انتهای پیام