/سفر مسئولان عالی قضایی به مازندران/

آملی‌لاریجانی: خوش‌وبش قدرت‌های سلطه‌گر ظاهری است

رئیس قوه قضاییه گفت: قدرت‌های سلطه‌گر به ظاهر خوش و بش می‌کنند، اما در باطن میلیاردها هزینه می‌کنند تا جمهوری اسلامی را از پا بیندازند.

رئیس قوه قضاییه گفت: قدرت‌های سلطه‌گر به ظاهر خوش و بش می‌کنند، اما در باطن میلیاردها هزینه می‌کنند تا جمهوری اسلامی را از پا بیندازند.

به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت‌الله صادق‌ آملی‌لاریجانی در همایش بزرگ قرآنی نیروی انتظامی و دیدار خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان استان مازندران اظهار کرد: قدرت‌های سلطه گر هر چه در چنته دارند رو کردند. به ظاهر خوش و بش می‌کنند، اما در باطن میلیاردها هزینه می‌کنند تا جمهوری اسلامی را از پا بیندازند. قرآن به شما استقلال، استقامت و صبر می‌دهد چون می‌گوید جز در برابر حق متعال تسلیم نشوید.

وی با اشاره به اهمیت مقام شهید گفت: خداوند می‌فرماید شهدا را زنده بدانید، آنها نزد خدا روزی می‌خورند.

آملی لاریجانی گفت:‌ من به خانواده شهدا عرض می‌کنم افتخار کنید که حق متعال فرموده شهدا نزد من متنعم هستند.

آملی‌لاریجانی در ابتدای این همایش گفت: این از الطاف حق تعالی است که نیروی انتظامی در این صراط قرار بگیرد که قرآن را برای خود و خانواده‌هایشان یک مساله مهم قرار دهند و به این دلیل در این جلسه شرکت کردم که مراتب احترام خود را به ساحت قرآن عرضه بدارم.

وی با بیان اینکه قرآن را باید تکریم کنیم گفت: قرآن نزول حق است. توجه به این نکته که این کلام، سخن حق است وقتی اهمیتش بیشتر می‌شود که ببینیم چه کسی این سخن را برای ما آورده و نازل کرده است.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد:‌ ریشه عدم توجه به قرآن در یک بخش ناشی از این است که توجه نمی‌کنیم قرآن از ناحیه‌ چه کسی است. هیچ باطل، شوخی و مزاحی در کلام خداوند نیست. خداوند می‌فرماید: در قرآن هدایت و شفا است، پس چرا قرآن را مهجور کردیم و به آن مراجعه نمی‌کنیم؟ چرا با قرآن انس نداریم؟

وی ادامه داد: قرآن به ما خطاب می‌کند. حق متعال هشدار می‌دهد که آیا در قرآن تدبر نمی‌کنند؟ این اخطار و هشدار الهی است. برادران و خواهران گرامی توجه کنید که خطاب الهی و قرآن زنده هستند.

آملی لاریجانی گفت: الفاظی که ما می‌بینیم و اصواتی که می‌شنویم یک مرحله از قرآن است. قرآن حقیقتی است که در همه‌ عوالم ظهور دارد منتهی دارای مراتب متعددی است.

وی با اشاره به آیه‌ای از قرآن مبنی بر اینکه قرآن را جز پاکان، مس نمی‌کنند، گفت: در روایات متعددی این آیه این طور تصویر شده که جز مطهران، موفق به فهم قرآن نمی‌شوند. قرآن از ناحیه‌ حق است و اگر به این امر توجه کنیم انس با قرآن پیدا می‌کنیم.

وی با بیان اینکه قرآن نسخه شفا است افزود: بحمدالله در جمهوری اسلامی بحث‌های قرآنی فراگیر شده است. خدا رحمت کند امام خمینی (ره) را که از بانیان این امر بودند و همچنین مقام معظم رهبری نیز به این امر اهتمام بسیار دارند.

وی در پایان گفت:‌ ما از خداوند می‌خواهیم قلوب ما را به معرفت خود روشن‌تر فرماید.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۲ آبان ۱۳۹۴ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 94081206942
  • خبرنگار : 71356