برنامه‌های ویژه دفاع مقدس باید متناسب با ذائقه نسل نو باشد

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: برنامه‌های ویژه دفاع مقدس باید متناسب با ذائقه نسل نو باشد و از تمام ظرفیت‌ها و امکانات هنری در جهت انتقال پیام آن دوران استفاده کرد.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: برنامه‌های ویژه دفاع مقدس باید متناسب با ذائقه نسل نو باشد و از تمام ظرفیت‌ها و امکانات هنری در جهت انتقال پیام آن دوران استفاده کرد.

فرج‌الله خبیر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، با تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس در استان، اظهار کرد: 31 شهریورماه و همزمان با روز نخست هفته دفاع مقدس، رژه نیروهای مسلح به طور همزمان در شهرستان‌های استان برگزار می‌شود؛ رژه نیروی مسلح در آبادان و حمیدیه نیز به ترتیب در تاریخ 5 مهر سالروز شکست حصر آبادان و 9 مهر سالروز حماسه حمیدیه در دفاع مقدس انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: چهارم مهرماه نیز همایش تجلیل از مسئولان کمیته پشتیبانی جنگ در دستگاه‌های مختلف استان به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

خبیر درباره نحوه انتقال پیام دوران دفاع مقدس به نسل جدید، گفت: اوضاع و احوال دگرگون شده و شرایط بسیار تغییر کرده است. همچنین دیدگاه‌ها نسبت به حدود 30 سال پیش متفاوت است. بنابراین باید برنامه‌هایی متناسب با ذائقه نسل نو داشته باشیم تا بتوانیم پیام را به نحو مناسبی به نسل جدید منتقل کنیم.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان اظهار کرد: برگزاری این برنامه‌ها و مراسم‌ها برای کسانی که خود در دوران دفاع مقدس حضور داشتند، نوعی مراسم تجدید خاطره است. تجلیل از رشادت‌ها، جانبازی‌ها و ایثارگری‌ها وظیفه مسئولان در سطح استان است ولی انتقال این مفاهیم، ارزش‌های اخلاقی و فرهنگ ایثار و فداکاری به نسل نو طبیعتا باید با زبانی قابل فهم بیان شود که در ستاد استانی گرامیداشت هفته دفاع مقدس درباره این ضرورت صحبت شده و امیدواریم این مهم توسط هنرمندان و جامعه هنری به صورت مطلوب انجام شود.

خبیر در ادامه به عقب‌ماندگی‌های خوزستان پس از جنگ اشاره کرد و گفت: البته خوزستان همچنان در برخی حوزه‌ها از جمله کشاورزی، صنعتی و بازرگانی قطب تاثیرگذاری در کشور است و این جایگاه خدشه‌دار نشده است ولی به دلیل وقوع جنگ در استان خوزستان دچار عقب‌ماندگی‌های مزمن هستیم.

وی اظهار کرد: مشکلات ما در استان خوزستان عموما به حوزه منابع انسانی برمی‌گردد. اگر منابع انسانی کارآمد و کارآفرین و سرمایه‌گذاران و متحخصصان متعهد و دلسوز داشته باشیم و همچنین شرایطی را در استان فراهم کنیم که به ماندگاری این نیروها در خوزستان کمک شود و نواقص را در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه آموزش برطرف کنیم. بی‌شک می‌توان عقب‌ماندگی را جبران کرد تا خوزستان نیز به جایگاه مطلوب خود دست پیدا کند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۴ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 94062415320
  • خبرنگار :