معاون امور عمرانی وزیر آموزش و پرورش گفت: استان تهران دارای بیشترین مدارس دو شیفته در سراسر کشور است و بیشترین تخریب و نوسازی مدارس نیز تاکنون در استان تهران و خصوصا در شهر تهران صورت گرفته است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مرتضی رئیسی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، طی سخنانی در هفدمین همایش خیرین مدرسهساز تصریح کرد: برگزاری این دست همایشها در سطح شهرستانها، مراکز استانها و همچنین در سطح کشور الزامی است زیرا برغم تمامی اقداماتی که وزارت آموزش و پرورش و همچنین همه دولتها در نظام جمهوری اسلامی داشتهاند، همچنان نیازمند مشارکت خیرین هستیم.
وی ادامه داد: هنوز هم دانشآموزان نیازمند فضاهای استاندارد آموزشی هستند زیرا شاهد آن هستیم که در برخی از مناطق بهویژه استان تهران، مدارس دونوبته وجود دارد و این خلاف استاندارد است.
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: مدارس دوشیفته در حاشیه شهر تهران و شهرستانهای استان تهران به واسطه ازدیاد جمعیت مهاجر و همچنین جوان بودن این جمعیت، زیاد است و ما شاهد تراکم دانشآموز در این مناطق هستیم.
رئیسی اظهار کرد: در حال حاضر از نظر استانداردهای مربوط به تجهیزات آموزشی با آنچه مطلوبمان است، فاصله داریم و باید در جهت رفع کمبودها با کمک خیرین گام برداریم.
وی با اشاره به اقدامات ارزشمند خیرین در سالهای پس از پیروزی انقلاب گفت: پس از انقلاب، 100 هزار کلاس درس توسط خیرین ساخته شد که دو و نیم میلیون دانشآموز را در خود جای داد. این جمعیت، چند برابر جمعیت برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس است.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور اظهار کرد: با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب در خصوص لزوم گسترش فعالیتهای خیرین مدرسهساز، وظیفه همه ماست که در جهت رفع موانع و بروکراسیهای حاکم در این راه تلاش کنیم و به همین دلیل تمامی همت خود را برای تسهیل حضور خیرین به کار گرفتهایم.
وی با بیان اینکه خوشبختانه دولت و مجلس زمینههای جدیدی برای تعامل با خیرین و حضور بیشتر آنان فراهم کردهاند، خاطرنشان کرد: یکی از تعاملات جدید دولت با خیرین، واگذاری پروژههای نیمهتمام مدارس دولتی به خیرین مدرسهساز است.
معاون امور عمرانی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اغلب این مدارس نیمهتمام دولتی در مناطقی قرار گرفتهاند که دارای جمعیت بالای دانشآموز هستند و دولت با واگذاری این پروژهها به خیرین و تکمیل این مدارس توسط آنها در واقع گامی بزرگ در جهت ساخت فضاهای آموزشی در کشور کرده است.
وی ادامه داد: سال گذشته 300 پروژه نیمهتمام دولتی در بخش آموزش و پرورش توسط خیرین تکمیل شد و امسال نیز با توجه به بودجه اختصاصیافته و رایزنیهای صورتگرفته در نظر داریم از تسهیلات بانکی استفاده کنیم تا خیرین بتوانند بیش از پیش در جهت تکمیل این پروژههای نیمهتمام اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، در این مراسم خیرین از وزارت آموزش و پرورش خواستند که با توجه به اینکه ساخت مدارس توسط آنان صورت گرفته و در حال انجام است، این نهاد فکری برای ارتقای محتوای مفاهیم درسی کند.
انتهای پیام