دانشگاه آزاد به دنبال اخذ مجوز 150 رشته ارشد علوم پزشکی

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد: در واحدهای بالینی با تنگنا مواجه‌ایم

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در واحدهای آموزش بالینی با تنگنا مواجه‌ایم، اظهار کرد: درخواست اخذ مجوز برای 150 رشته در مقطع ارشد به وزارت بهداشت ارسال شده و در انتظار دریافت مجوز این رشته ها هستیم.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در واحدهای آموزش بالینی با تنگنا مواجه‌ایم، اظهار کرد: درخواست اخذ مجوز برای 150 رشته در مقطع ارشد به وزارت بهداشت ارسال شده و در انتظار دریافت مجوز این رشته ها هستیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر ابطحی در همایش آموزش پزشکی دانشگاه آزاد که در دانشگاه علوم پزشکی واحد تهران برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد در حوزه علوم پزشکی پیشرفت‌های زیادی داشته اما همچنان ارتقای سطح کیفی یکی از برنامه‌های کلان تیم مدیریتی جدید است.

وی با اشاره به اینکه ارتقای کمی تا حدی پاسخگو است، افزود: بعد از وقوع ارتقای کمی در یک نهاد آموزشی باید ارتقای کیفی نیز صورت گیرد، درغیراینصورت آن نهاد از بین می‌رود.

ابطحی با بیان اینکه برنامه‌های مدونی برای ارتقای حوزه علوم پزشکی تدوین کرده‌ایم، عنوان کرد: تغییراتی که در حوزه علوم پزشکی واحد تهران رخ داده، باید در واحدهای دیگر نیز ایجاد شود.

وی در بخش دیگری ازسخنانش تصریح کرد: امیدواریم با حمایت دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و تدابیر دکتر میرزاده بتوانیم حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را توسعه دهیم و در صحنه رقابت داخلی و بین‌المللی عقب نمانیم.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه سرمایه اصلی ما برای دستیابی به رتبه‌های برتر اعضای هیات علمی هستند، افزود: دانشگاه آزاد توانست در سال گذشته مجوز جذب 1000 عضو هیات علمی را کسب کند که این مساله کمک بسیار بزرگی به نقص موجود در نسبت استاد به دانشجو در حوزه پزشکی خواهد کرد.

ابطحی در همین زمینه ادامه داد: اما می‌توان از طریق جذب پیشکسوتان حوزه علوم پزشکی به عنوان استاد وابسته و بهره‌مندی از خدمات آنها در سطح آموزشی و پژوهشی به کاهش نسبت استاد به دانشجو کمک کرد.

وی با اشاره به اینکه مرکز توسعه سلامت دانشگاه آزاد در سال گذشته برنامه اعتباربخشی بیمارستان‌ها را به خوبی اجرا کرد، افزود: حوزه علوم پزشکی یک حوزه سیاستگذاری و حمایتی است و نقش روسای دانشگاه‌ها در این حوزه بسیار حائز اهمیت است.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: بیمارستان تازه تاسیسی در یزد و یک بیمارستان تازه تاسیس در اصفهان با تلاش تیم مدیریتی توانستند در مدت کوتاهی جزو برترین بیمارستان‌های کشور شوند.

در واحدهای آموزش بالینی با تنگنا مواجه هستیم

ابطحی با بیان اینکه در واحدهای آموزش بالینی با تنگنا مواجه هستیم، افزود: در المپیادهای دانشجویی سال گذشته، دانشگاه آزاد 6 مدال کسب کرد و ما امیدواریم که در المپیادهای بعدی رتبه‌های بیشتری کسب کنیم.

وی در ادامه سخنانش به تجهیز 4 بیمارستان در سال جاری اشاره کرد و همچنین از دریافت مجوز برای آغاز کار 50 مرکز تحقیقاتی خبر داد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: درخواست اخذ مجوز برای 150 رشته به وزارت بهداشت ارسال شده، همچنین امیدواریم موافقت‌نامه‌ای که بین دانشگاه آزاد و وزارت بهداشت به امضا رسیده، عملیاتی شود و ما برنامه‌های بهتری در حوزه رزیدنتی و فلوشیت ارائه دهیم.

ابطحی در پایان ابراز امیدواری کرد که برنامه‌های پیش‌بینی شده برای حوزه علوم پزشکی در سال جاری عملیاتی شود و توسعه ایجاد شده در واحد علوم پزشکی تهران به دیگر واحدها نیز سرایت کند.

به گزارش ایسنا، در پایان با حضور دکتر محمود طباطبایی رییس علوم پزشکی واحد تهران، دکتر ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه تهران و جمعی از پیشکسوتان، از اساتید و دانشجویان برتر تقدیر شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 94021407745
  • خبرنگار :