مصرف موادغذایی ناسالم = 200 نوع بیماری

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز با تاکید بر ضرورت توجه به ایمنی غذایی گفت: بیش از 200 نوع بیماری با مصرف موادغذایی ناسالم ایجاد می‌شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز با تاکید بر ضرورت توجه به ایمنی غذایی گفت: بیش از 200 نوع بیماری با مصرف موادغذایی ناسالم ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه آذربایجان‌شرقی، مسلم نجفی در همایش تجلیل از حامیان سلامت اظهارکرد: تولید، توزیع و عرضه محصولات غذایی باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد چرا که هر گونه بی‌توجهی در مولفه‌های سلامت می‌تواند به سلامت مردم لطمه بزند.

وی با تاکید بر ضرورت نظارت دقیق بر آبیاری محصولات کشاورزی افزود: آبیاری با فاضلاب در برخی از شهرهای کشور انجام می‌شود که باید جلوی این موضوع گرفته شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز، گفت: ایمنی غذایی باید به معنای کامل از مرحله تولید و عرضه مورد توجه باشد چرا که در هر کدام از این مراحل احتمال ایمن نبودن وجود دارد.

نجفی افزود: در خصوص محصولاتی همچون شیر، بستنی و محصولات گوشتی باید نظارت کاملی در خصوص ایمن بودن اعمال شود.

‍وی با تاکید بر نقش رسانه‌ها در آگاه‌سازی مردم گفت: سهم قابل توجهی از ایمنی محصولات غذایی با آگاه‌سازی مردم قابل حل است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 94020704142
  • خبرنگار :