نماینده رئیسجمهور در ستاد اقامه نماز کشور گفت: ما درصددیم که بتوانیم از فرمایشات مقام معظم رهبری نهایت بهره را ببریم و آن اینکه در برنامه کوتاه مدت باید از ظرفیتهای کشور استفاده کرده و برای آنها برنامهریزی صورت گیرد.
به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رضایی در اولین نشست هماندیشی دبیران و رابطین اقامه نماز دستگاههای اجرایی کشور با بیان اینکه «شما مدیران بهتر از من در مورد نماز میدانید» اظهار کرد: اگر قرار است برای پیامبر (ص) نور چشمی باشد نماز و فاطمه زهرا (س) است و ما خدا را شاکریم که در عرصه نماز فعالیت میکنیم. چراکه فعالیت در این عرصه آثار بسیار زیادی به دنبال دارد.
وی افزود: خوشبختانه در عرصه فعالیتهای مربوط به نماز، امروز نسبت به گذشته تغییرات بیشتری صورت گرفته است. ما درصددیم که بتوانیم از فرمایشات مقام معظم رهبری که در بند 13 آن را مطرح فرمودند نهایت بهره را ببریم و آن فرمایش این بود که در برنامه کوتاهمدت باید از ظرفیتهای کشور استفاده کرده و برای آنها برنامهریزی صورت گیرد و پس از آن یک اداره ارزیابی برای آن در نظر بگیریم.
نماینده رئیسجمهور در ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: ما باید تمام ظرفیتهای سازمانها را برای ترویج نماز بشناسیم و بر اساس آن ظرفیتها برنامهریزی کنیم و اگر میبینیم در جایی از ظرفیتهای نماز استفاده نمیشود باید آن را مورد بررسی قرار بدهیم. وزرا، فرمانداران، مدیرکلها و تمام افراد باید بهترین جای دستگاه را به نماز اختصاص بدهند.
رضایی ادامه داد: ما یک بحثی را در کمیسیون فرهنگی مطرح کردهایم که هر شش ماه یک بار ستاد اقامه نماز یک گزارشی را به کمیسیون فرهنگی ارائه بدهد و این گزارش مستقیم زیر نظر وزیر مربوطه بررسی میشود. کاری هم کردهایم که تا جایی که میتوانیم دستگاههایی که با نماز ارتباط دارند مالیات کمتری بپردازند و یا معاف شوند. همچنین در نوشتن برنامه ششم حتماً از این سازمان بهره میبریم.
در ادامه این هماندیشی مهدیان معاون برنامهریزی و نظارت ستاد اقامه نماز، گفت: اولین رویکرد ما در سال 94 این است که بتوانیم منویات مقام معظم رهبری را در اجرای بحث نماز اجرا کنیم و همچنین شناسایی، ساماندهی و ارزیابی ظرفیت دستگاهها از دیگر برنامههای ماست و کارگروهی برای اجرای منویات رهبری با مشارکت دستگاهها راهاندازی کردهایم.
وی ادامه داد: بنا داریم سامانهای در جهت ارتباطات مردمی داشته باشیم. پیشنهاد ما برای این سامانه "صدای نماز" است که با پیشنهادات شما میتوانیم این نام را تغییر بدهیم. ما بنا داریم از ظرفیت یاوران نماز بهره ببریم و پیگیری گزارشات مردمی یکی دیگر از فعالیتهای ما در سال 94 است و سامانه گزارشی اینترنتی را راهاندازی کردهایم.
معاون برنامهریزی و نظارت ستاد اقامه نماز ادامه داد: سیاست بعدی ما تقدیر و تجلیل از بهترینهای نماز است و از خلاقیت دستگاههای اجرایی در راستای ترویح نماز بهره میبریم.
در ادامه این هماندیشی پرند رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور با ارائه پیشنهاداتی برای ترویج فرهنگ نماز در کشور، گفت: ما اعتقاد داریم از طریق آموزش مجازی میتوانیم بحث آموزش نماز را به صورت جدی پیگیری کنیم. همچنین در حوزه نماز میتوانیم از طریق سرویس سیستم ارزش افزوده که یکی از فعالیتهای مجازی ما در این سازمان است بهره ببریم.
وی ادامه داد: طرح امید یکی دیگر از طرحهای ماست که میتواند تأثیر بسیار زیادی را داشته باشد و ما در همینجا از سازمان ستاد اقامه نماز میخواهیم که اگر تمایل دارند ما میتوانیم در این راستا با آنها همکاری داشته باشیم. فراموش نکنیم که اگر یک روحانی حرف تأثیرگذاری بزند به اندازه 100 ساعت حرف زدن یک مدیر تأثیرگزار است.
در پایان این نشست مدیران و فعالان ستاد به ارائه نظرات خود در راستای بحث ترویج نماز پرداختند.
انتهای پیام