رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه خواستار اهتمام ویژه رسانه ملی به سیودومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم به عنوان بزرگترین رویداد قرآنی جهان اسلام شد.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حجتالاسلام والمسلمین علی محمدی در دیدار با علیاصغر پورمحمدی معاون سیمای رسانه ملی اظهار کرد: با توجه به تحولات منطقه و نگاه کشورهای مسلمان به جمهوری اسلامی ایران به عنوان ام القراء، در سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم باید به سمت پخش زنده و بینالمللی بزرگترین رویداد جهان اسلام حرکت کنیم.
محمدی خواستار اختصاص زمان مناسب برای پخش مسابقات سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم از شبکههای برون مرزی صدا و سیما شد و گفت: بسیاری از کشورهای شرکت کننده در سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم، خواستار پخش زنده روند مسابقات به دلیل حضور متسابقین خود شدهاند.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با قدردانی از همکاری رسانه ملی در پخش و انعکاس مسابقات بینالمللی قرآن کریم متذکر شد: صدا و سیما باید بعد خبری مسابقات بینالمللی قرآن کریم را تقویت کند و همانند مسابقات ورزشی به عنوان یک رویداد فرا ملی، اخبار آن را لحظه به لحظه به جهانیان مخابره و اطلاع رسانی کند.
وی جذب و حضور حداکثری مردم در سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن را یادآور شد و افزود: جذب مردم برای حضور در سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن، باید هدف اصلی تبلیغات رسانهها باشد چرا که برخی فکر میکنند، این حضور مختص جامعه قرآنی است در حالی که متعلق به عموم مردم است.
نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تقدیر از رسانههای گروهی و رسانه ملی بخاطر توجه ویژه به موضوعات قرآنی تصریح کرد: امیدوارم اخبار سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم، همانند دورههای قبل به عنوان بزرگترین رویداد قرآنی جهان اسلام به نحو شایستهای اطلاع رسانی و منعکس شود.
محمدی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در مورد تعمیق، گسترش و مردمی کردن قرآن کریم تأکید کرد: با ابزار هنر، خبر و .... میتوان فرمایش مقام معظم رهبری را برای عموم مردم جامعه اجرا کرد، اگر چه در این زمینه کارهای بسیار زیادی از سوی رسانه ملی انجام شده است، اما کافی نیست.
وی خاطرنشان کرد: اگر با استفاده از ابزار و شیوههای مناسب تبلیغاتی این امر را در سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم اجرا کنیم، توانستهایم به بخشی از رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه قرآن جامه عمل بپوشانیم.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مسابقات بینالمللی قرآن کریم، یکی از برنامههای مهم جمهوری اسلامی ایران است که به برکت خون شهدا و امام راحل هر سال برگزار میشود.
محمدی تأکید کرد: این مسابقات تنها تعلق به سازمان اوقاف و امور خیریه ندارد، بلکه متعلق به همه مردم ایران است.
وی با یادآوری روند برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم اظهار کرد: برای حضور هر چه با شکوه و گسترده متسابقین در سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم، از هر کشور دو نفر برای شرکت در رشته قرائت و حفظ قرآن دعوت بعمل آمده است و برنامههای ویژهای برای مراسم افتتاحیه با حضور شخصیتهای طراز اول کشور، مسئولان قرآنی و قرآن پژوهان تدارک دیده شده است.
محمدی با اشاره به چگونگی و کیفیت فنی برگزاری سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم متذکر شد: مدیریت و نظارت بر برگزاری مسابقات قرآنی و انتخاب متسابقین در این رقابت قرآنی به طور کلی در اختیار داوران بین المللی است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، در پایان تحولات سیاسی منطقه را یادآور شد و گفت: برخی از کشورهای منطقه بدشان نمیآید که مسابقات بین المللی قرآن کریم را نیز سیاسی کنند تا مانع از اعزام قاریان و حافظان به آن شوند.
انتهای پیام