خواهر شهید چاغروند گفت: نسل دوم و سوم جامعه ما باید با نحوه به شهادت رسیدن شهید چاغروند آشنا باشند چرا که شهادت وی برای همه درس ولایتمداری است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، سهیلا چاغروند در دیدار جمعی از دانشجویان، مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، اعضای هیئت علمی، روسای دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی لرستان با خانواده شهید چاغروند، افزود: شهید چاغروند در راه دفاع از دین، اسلام و ملت جان خود را نثار کرد.
وی اظهار کرد: شهید چاغروند در زمان شهادت 26 سال سن داشت و این شهید مدت سه سال و شش ماه شهید گمنام بود.
این خواهر شهید با بیان اینکه در شهرهای خرمآباد و پلدختر دو مدرسه با نام این شهید نامگذاری شده است، افزود: شهید چاغروند در جبهه زجر کشید و شهادتش نیز همراه با زجر و شکنجه بود و خانواده وی نیز در غیابش در پشت جبهه بسیار زجر کشیدند.
چاغروند اضافه کرد: باید نسل دوم و سوم جامعه ما که دوران دفاع مقدس را درک نکردهاند، رشادت و فداکاری شهدایی مثل شهید چاغروند آشنا کنیم.
وی گفت: داستان شهید چاغروند یک داستان واقعی است او به جبهه رفت و جانش را فدای امام و انقلاب و اسلام کرد این شهید که شهادتش در اوج مظلومیت بود برای همه ما یک افتخار و درس بزرگ است.
وی در رابطه با نحوه شهادت شهید چاغروند، افزود: چند روزی از زمان جنگ تحمیلی نگذشته بود که برادرم در 12 مهر سال 59 به شهادت رسید.چند ماهی بود که از شهادت برادرم خبر نداشتیم و هربار به خلبانان، اسرا و رزمندگان برای یافتن نشانهای از وی نامه مینوشتیم که اگر از غلامرضا خبر دارند، به ما اطلاع دهند تا اینکه یکی از همکاران برادرم طی نامهای به همسرش اعلام میکند که به خانواده چاغروند اطلاع دهید که غلامرضا در همان اوایل جنگ شجاعانه به شهادت رسیده است.
ما از محل دقیق شهادت برادرم خبر نداشتیم و تنها اطلاع یافتیم در منطقه جالیز موسیان به شهادت رسیده است. با پیگیریهای انجام شده متوجه شدیم که برادرم توسط یکی از ریشسفیدان آن منطقه به خاک سپرده شده است. سرش را از بدنش جدا کرده بودند. در لحظه اسارت از او خواسته بودند به امام و ایران توهین کند، اما او از پذیرفتن این کار سر باز میزند.
سه سال بعد از این ماجرا زمانیکه پسر دیوان از کویت به ایران میآید توسط مادرش در جریان ماجرا قرار میگیرد و متوجه میشود که جنازه یک خلبان به مدت سه سال است که در روستایی دفن شده است و بلافاصله به پایگاه دزفول اطلاع میدهد بعد از اطلاع، پایگاه دزفول به همراه امام جمعه وقت، پزشکی قانونی، پسر دیوان و یکی از دوستان نزدیک غلامرضا به محل میروند و شهید شناسایی میشود و پایگاه دزفول با احترام در سال 63 پیکر شهیدمان را با هلیکوپتر وارد استان میکند.
چاغروند شهیدشان را متعلق به ایران و لرستان دانست و افزود: شهید غلامرضا چاغروند در حالی که سه ماه از عروسیاش میگذشت برای دفاع از اسلام و انقلاب جان خود را فدا کرد تا کشور به دست نااهلان نیفتد.
شرفی رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این دیدار ولایتمداری و حفظ شئونات اسلامی را مهمترین پیام شهادت خلبان شهید غلامرضا چاغروند بیان کرد افزود: آثار خیر شهدای دوران دفاع مقدس محدود به زمان خاصی نیست در هر دورانی آثار خیر شهدا نصیب انقلاب و نظام مقدس ما شده و میشود.
اقتداری که امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارد به برکت خون شهدایی نظیر شهید چاغروند حاصل شده است و این اقتدار برای قرنها تضمین شده است.
اگر آمریکا و استکبار جهانی امروز با وجودیکه دلش میخواهد به کشور ما حمله نظامی کند اما نمیتواند حتی تصور حمله نظامی را داشته باشد به برکت خون شهداست و تجربهای که ما از دوران دفاع مقدس داریم.
شرفی گفت: این شهید آن هنگام که به اسارت دشمن درآمد اگر با دشمن همراهی میکرد و حاضر میشد حرفهایی که آنها خواسته بودند را بر زبان بیاورد به اسارت برده میشد و اینگونه سرش از تن جدا نمیشد و به شهادت نمیرسید.شهید چاغروند تا آخرین قطره خونش نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و امام و مقتدای خود وفادار ماند و با پیروی از ولایت شهادت را برای خود رقم زد.
این مسئول افزود: درسی که ما از شهید چاغروند میتوانیم بگیریم این است که اگر امروز ما در کشور امنیت داریم در سایه رشادت شهدایی مثل شهید چاغروند بوده است.
شرفی اظهار کرد: در دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی لرستان هر کلاسی بهنام شهیدی نامگذاری شده است تا دانشجو وقتی وارد کلاس میشود بداند هدف ما انتقال خصایص و ویژگیهای شهدا به نسل آینده است. شهید چاغروند در مظلومیت کامل به شهدات رسید و مظلومتر از آن این بود که با گذشت سالها از شهادت وی هستند کسانیکه هنوز با نحوه به شهادت رسیدن این شهید قرار نگرفتهاند.شهدا عزت ایران و جهان اسلام هستند و هر کدام از دانشجویان و اساتید مسئولیت داریم در خط نظام و انقلاب قدم برداریم.
مریم دهقان، دبیر کانون شهید همت نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این دیدار گفت: این کانون بنا دارد یادوراه شهید چاغروند را برگزار کند.
وی اظهار کرد: همچنین درنظر داریم کتابی در رابطه با شهدای علوم پزشکی لرستان و شهدای شاخص استان از جمله شهید چاغروند را در دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مطالعه دانشجویان این دانشگاه به چاپ برسانیم.
یدالله دلارام مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان نیز گفت: در انتقال ارزشهای دفاع مقدس و معرفی شهدا به نسل دوم و سوم نباید کوتاهی کنیم چراکه این برای ما یک وظیفه و مسئولیت است و لازم است دانشجویان تلاش خود در جذب سایر دانشجویانی که در خط شما نیستند را بهکار بگیرند چراکه اگر آنها را به خط خودشان نیاورند سایر گروههای منحرف آنها را جذب خود میکنند و یا به فساد و اعتیاد و موادمخدر گرفتار میشوند.
انتهای پیام