دردی به نام بیکاری

شاید اغراق نباشد اگر بیکاری را به عنوان یک درد معرفی کنیم، در حال حاضر بیشتر خانواده‎ها با مشکل یا همان درد بیکاری درگیر هستند.

شاید اغراق نباشد اگر بیکاری را به عنوان یک درد معرفی کنیم، در حال حاضر بیشتر خانواده‎ها با مشکل یا همان درد بیکاری درگیر هستند.

جوانی که پس از 4 یا 6 سال تحصیل و کوشش شبانه‎روزی با مدرک لیسانس و فوق لیسانس امید به این دارد که با آن مدرک بتواند کاری برای خود پیدا کند اما به هر دری که می‎زند ناامید برمی‎گردد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه لرستان، در شهرستان بروجرد می‎توان به جرات گفت که در یک خانواده پنج نفره سه فرزند تحصیل‎کرده در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس وجود دارد، اما خبری از کار نیست.تمام هم و غم خانواده پیداکردن شغل مناسب برای فرزندانشان است که روزی حلال به‎دست بیارند و بتوانند تشکیل خانواده دهند، چون خودشان بهتر می‎دانند یک پسر بدون یک شغل مناسب نمی‎تواند ازدواج کند.

اکبر. گ یک شهروند بروجردی در این رابطه به خبرنگار ایسنا گفت: خودم کارگر یکی از کارخانجات بروجرد هستم حقوقم کفاف خرج زندگی روزمره‎ام را می‎دهد اما شب که با تمام خستگی به خانه می‎روم تا در کنار خانواده استراحت کنم، چهره ناامید و پریشان فرزندان بخاطر عدم شغل آزرده‎ام می‎کند.

وی افزود: پسر 28 ساله با مدرک فوق لیسانس معدن بیکار است و به هر کجا که می‎رود نمی‎تواند شغل مناسب با مدرک تحصیلی خود پیدا کند.

وی اظهارکرد: البته برای او کار خارج از شهرستان بروجرد وجود دارد اما برای آغاز و شروع کار باید پولی داشته باشد که بتواند منزل و مقداری وسایل تهیه کند.

داود .ح یکی دیگر از شهروندان تصریح‌کرد: پدیده شوم بیکاری یکی از مهمترین دغدغه‎های خانواده‎ها نه تنها در شهرستان بلکه در سطح کشور است.

وی اضافه کرد: بیشتر قشر بیکار شهرستان بروجرد را جوانان تحصیل‎کرده تشکیل می‎دهند که باید چاره‎ای برای رفع معضل بیکاری و نجات جوانان شهرستان اندیشیده شود.

مسلم پورقاسمیان معاون استاندار لرستان نیز در این باره گفت: تعداد اشتغالی از ما پذیرفته می‎شود که در سامانه رصد توسط دستگاه‎های اجرایی شهرستان ثبت شود.

وی اظهارکرد: بسیاری از جوانان جویای کار بروجرد با ثبت‎نام در مراکز کاریابی فعال این شهرستان در جستجوی‌‎های شغلی هستند اما متاسفانه برخی صاحبان مشاغل ترجیح می‎دهند جذب نیرو را از طریق سازوکارهای غیرقانونی انجام دهند.

وی با بیان اینکه واحدهای که اشتغال ایجاد می‎کنند درصدی از استخدامی‎های خود را از کاریابی‎های شهرستان اختصاص دهند، گفت: در صورتی‎ که این واحدها از طریق کاریابی‎ها اقدام به استخدام کنند امتیازات خوبی برای آن کارخانه از طرف اداره کار، رفاه و امور اجتماعی برخوردار خواهند شد.

فرماندار ویژه بروجرد اضافه کرد: تمام مدیران دستگاه‎های اجرایی موظف هستند در راستای برآوردن تعهدات خود در زمینه اشتغال تمام توان خود را به‎کار بسته و تعهدات خود را تا زمان باقی‎مانده از سال به اتمام رسانند.

پورقاسمیان تصریح کرد: بسیاری از جوانان تحصیل‎کرده در شهرستان به دلیل به کارگیری نیروهای غیربومی در نهادهای دولتی و غیردولتی بیکارهستند و مجبورند برای جستجوی کار به دیگر شهرها مهاجرت کنند.

محسن یعقوبی بخشدار اشترینان نیز به ایسنا گفت: باید به سمت تولید رفت چون تولید شغل هم ایجاد می‎کند و دبیرخانه اشتغال در شهرستان ایجاد شود که سرمایه‎گذاران بتوانند به آنجا مراجعه کنند، در صورتی‎ که فردی در یکی از کارخانجات با مشکلی روبرو شد بتواند به این دبیرخانه مراجعه و مشکل خود را مرتفع کند.

وی اظهارکرد: براساس شاخص و پتانسیل، سهم اشترینان در دستگاه‎های اجرایی مشخص و اعلام شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 93121810333
  • خبرنگار :