مدیرمسئول روزنامه اعتماد:

به مطبوعات کاغذی اجازه خلاقیت دهیم تا عمرشان به پایان نرسد

الیاس حضرتی درباره‌ی عمر مطبوعات کاغذی و اینکه معتقد است عمر این رسانه‌ها به پایان می‌رسد؟ می‌گوید: باید اجازه داد خلاقیت رسانه‌ها به مرحله‌ی ظهور برسد تا همچنان جایگاهشان را در میان مردم حفظ کنند.

الیاس حضرتی درباره‌ی عمر مطبوعات کاغذی و اینکه معتقد است عمر این رسانه‌ها به پایان می‌رسد؟ می‌گوید: باید اجازه داد خلاقیت رسانه‌ها به مرحله‌ی ظهور برسد تا همچنان جایگاهشان را در میان مردم حفظ کنند.

مدیر مسئول روزنامه اعتماد در گفت‌وگو با خبرنگار بخش رسانه ایسنا، در تکمیل مطلب بالا عنوان کرد: در اینکه فضای مجازی این روزها دایره خیلی وسیعی پیدا کرده‌ است، شکی نیست. حتی در کشورهای پیشرفته که از پهنای باند اینترنتی بسیار قوی برخوردار هستند و قابل مقایسه با کشور ما نیست و سال‌هاست که فضای مجازی‌شان شکل و شمایل قوی‌تری پیدا کرده است،‌ حتی در آنجا هم روزنامه‌های کاغذی تیراژ فوق‌العاده بالایی دارند.

این مدیر مسئول سپس تصریح کرد: به عنوان مثال در کشورهایی مثل ژاپن، فرانسه، آمریکا و ... سال‌های سال است که چندین روزنامه پرتیراژ در حال انتشار است و علیرغم اینکه دنیای مجازی این روزها خیلی متنوع شده و وسعت زیادی پیدا کرده است ولی همچنان روزنامه‌های مکتوب تیراژ خودشان را حفظ کرده‌اند و در عین حال هویتشان را از دست نداده‌اند، بنابراین اگر ما هم کمی با وسعت نظر و سینه فراغ با رسانه‌ها برخورد داشته باشیم و اجازه بدهیم خلاقیت‌ها و ابتکاراتشان به مرحله ظهور برسد، رسانه‌های مکتوب هیچ وقت جایگاهشان را از دست نمی‌دهند.

الیاس حضرتی

او در همین راستا یادآور شد: رسانه‌های مجازی و مکتوب هر کدام می‌توانند خلاقیت‌های خودشان را داشته باشند ولی اگر بخواهیم با رسانه‌های دنیای مجازی با سهل‌انگاری برخورد کنیم و در مقابل با رسانه‌های مکتوب برخورد سختی داشته باشیم، مثل این می‌ماند که دست و پای فردی را بسته‌ایم و از او می‌خواهیم تا شنا کند؛ طبیعی است که نمی‌تواند.

مدیرمسئول روزنامه اعتماد در بخشی دیگر از گفت‌وگویش با ایسنا درباره اینکه چرا برخی روزنامه‌ها علیرغم اینکه منتشر می‌شوند اما در پیشخوان‌ روزنامه‌فروشی‌ها دیده نمی‌شوند؟ پاسخ داد: دلیل این اتفاق به یارانه‌هایی که دولت به روزنامه‌ها می‌دهد، مربوط می‌شود که البته از زمان دکتر انتظامی (معاون امور مطبوعاتی) وضع خیلی بهتر شده است؛ در حالی که قبل از آقای انتظامی یارانه روزنامه‌ها به شکل رابطه‌ای، کیلویی و فله‌ای داده می‌شد و هرکس یک روزنامه‌ای را منتشر می‌کرد، مجوز می‌گرفت و 100 الی 200 نسخه از آن منتشر می‌کرد و هر سه ماه یک بار یارانه‌اش را می‌گرفت و زندگی خودش را می‌گذراند که به نظرم این بدترین نوع دادن یارانه بود.

وی در همین زمینه مطرح کرد: روزنامه‌هایی که کارشان تولید است و هر روز منتشر می‌شوند و همواره سعی دارند با استفاده از گرافیک مختلف، تولید اختصاصی خودشان را با استفاده از ابتکارات، خلاقیت‌ها، سیستم توزیع ویژه و کادر فنی قوی، ارائه دهند و سعی می‌کنند بتوانند همیشه برای خوانندگانشان مطالب زیاد و خوبی ارائه دهند، طبیعی است که در این رقابت‌ها به جرم اینکه کار خوب ارائه می‌دهند و روزنامه‌هایشان حجیم است، تنبیه می‌شوند.

حضرتی در پایان گفت: امیدوارم روزی برسد که یارانه روزنامه‌ها برداشته شود و رقابتی میان کسانی که کار خوب انجام می‌دهند، حاکم شود و کسانی هم که همانند زالو چسبیده‌اند و خون دیگران را می‌مکند، متوجه شوند که کار تولید نمی‌کنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 93120200722
  • خبرنگار : 71404