محققان کشورمان موفق به تبدیل ضایعات تخم مرغ ناشی از تولید واکسن به پودری مغذی جهت استفاده در خوراک دام شدند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر مهربان پور، رئیس شعبه جنوب (شیراز) موسسه رازی با اعلام این خبر اظهار کرد: محققان این شعبه موفق شدند با راهاندازی مجموعه کامل دستگاههای پخت، بوسوز و خشک کن در ساختمانی مستقل، ضایعات تخم مرغ را به پودری مغذی جهت استفاده در خوراک دام تبدیل کنند.
وی افزود: با راهاندازی دستگاه پخت، تمام ضایعات تخم مرغ ناشی از تولید واکسن، پس از پخت و آب گیری توسط دستگاه خشک کن به پودری با درصد پروتئین و کلسیم بالا تبدیل میشود که قابل استفاده در صنعت تولید غذای دام است.
رئیس شعبه شیراز خاطرنشان کرد: هم اکنون این پودر مغذی توسط کارخانجات تولید غذای دام، از موسسه رازی شیراز خریداری شده و در صنعت مذکور مورد استفاده قرار میگیرد.
مهربان پور در پایان یادآور شد: با راهاندازی این سیستم گامی مهم در حفظ و نگهداری محیط زیست برداشته شد که ضمن تبدیل ضایعات تخم مرغ به ماده غذایی با درصد پروتئین و کلسیم بالا، از لحاظ اقتصادی نیز بسیارقابل توجیه است.
انتهای پیام