دستیار ویژه رییسجمهوری در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی گفت: عدهای ماموریت دارند تا تفاوتها را تبدیل به تضاد و تضادهای ایجاد شده را تبدیل به دشمنی کنند تا بهانهای برای تخریب مذاهب و در نهایت اسلام ایجاد شود.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه گیلان، حجت الاسلام والمسلمین یونسی در جلسه مشترک با نخبگان اهل سنت و اهل تشیع استان گیلان که پنجشنبه 27 آذرماه در سالن دانشگاه پیام نور واحد شهرستان تالش برگزار شد، با برشمردن تفاوت ها میان امت اسلام، از آن بعنوان فرصت یاد و اظهار کرد: اگر از این فرصت استفاده نشود، نشانه سوء مدیریت ماست.
دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی تاکید کرد: کسانی که تفاوت ها را بر نمی تابند، بر خلاف اراده خداوند متعال عمل می کنند و عامل تفرقه هستند و همین گروه، مصرانه تلاش می کنند تا اقوام، مذاهب و ادیان را در مقابل یکدیگر قرار دهند که عملی شیطانی است.
وی با اشاره به اینکه افراد جامعه نباید به یکدیگر بدبین باشند، گفت: بدگمانی به یکدیگر از اعمال شیطانی است و این امر در اسلام عزیز مذموم بوده و محلی از اعراب ندارد.
دستیار ویژه رییس جمهوری همچنین اظهار کرد: اولویت اول نظام اسلامی، تامین امنیت در سایه وحدت است و این امر از وظایف بارز مسوولان به شمار می رود.
وی همچنین با بیان تنگنظریها و سختگیریهای موجود در کشور، این مساله را شخصی و گروهی عنوان کرد و گفت: این امر نمونه بارز ظلم به مردم است که موجب بی عدالتی می شود چرا که نظام جمهوری اسلامی متعلق به مردم است.
دستیار ویژه رییس جهموری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی ادامه داد: بدبینی و تنگ نظری در نقطهای به شکل تکفیر و ظهور گروههایی همچون داعش و طالبان بروز می کند و در مکانی که امکان بروز ندارد، دست به قلم می شود و تخریب می کند.
وی بیان کرد: بحث عدالت، مساله بسیار مهمی است که فقدان آن می تواند در جامعه تفرقه ایجاد کند.
حجت الاسلام یونسی همچنین گفت: احساس بی عدالتی و گمان آن نیز خطرناک است و کینه و دشمنی را به دنبال دارد.
وی اضافه کرد: احساس بی عدالتی، مساله ای است که دولت باید با شناخت مصادیق و با محبت بیشتر، زمینه رفع آن را فراهم آورد تا سوءظنی ایجاد نشود.
وی ادامه داد: دولت یازدهم سیاست تفاوت بین مذاهب نداشته و ندارد و باید از بدگمانی در مورد تبعیض در برنامههای کشور، پرهیز کرد.
حجت الاسلام یونسی ادامه داد: امروز استان ایلام به عنوان یک منطقه شیعه نشین، محروم ترین نقطه کشور از لحاظ دسترسی به امکانات به شمار می رود و این موضوع، نشان می دهد که دولت و نظام هیچ برنامه ای در محروم نگه داشتن منطقه ای به بهانه مذهبی ندارد و این محرومیت ها نتیجه کم توجهی های گذشته و شرایط اقلیمی است.
دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی با تبیین ابعاد تبعیض در حوزه های نژادی، قومیتی و مذهبی بیان کرد: اراده حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، برابری و وحدت کلمه است که به سبب اسلام و انقلاب شکوهمند اسلامی ایجاد شده و امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری بر حفظ آن اهتمام ورزیده اند.
وی با اشاره به سفارش و تاکیدات مکرر رهبر انقلاب به مساله وحدت، امر به معروف و نهی از منکر را از دغدغه های مسوولان نظام و بالاترین امر به معروف را دعوت به وحدت و بزرگترین منکر را هم تفرقه عنوان کرد.
دستیار ویژه رییس جهموری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی یادآور شد: مساله وحدت در انتخابات متجلی است و مقام معظم رهبری نیز متذکر شده اند که این مساله یک آزمون و حماسه سیاسی است که می بایست همه با وحدت در عمل به قانون در آن شرکت کنند.
دستیار ویژه رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی در پایان سفر دو روزه خود به گیلان گفت: اتحاد مثال زدنی بین شیعه و سنی در این استان می تواند برای منطقه الگو باشد.
به گزارش گروه دریافت ایسنا- منطقه گیلان، حجت الاسلام والمسلمین یونسی با اشاره به دیدارهای عمومی و خصوصی خود با نخبگان اهل سنت گفت: براساس ارزیابی های انجام شده در پیش از سفر به گیلان و همچنین اظهاراتی که در این دیدارها انجام شد اتحاد بین شیعه و سنی در گیلان مثال زدنی است و این موضوع می تواند برای منطقه الگو باشد.
وی با بیان اینکه باید با هوشیاری تلاش کنیم مانع نفوذ افراد در بین صفوف متحد مردم شویم، گفت: مطلقا در زندگی اهل تسنن و تشیع در غرب گیلان هیچ تمایز و اختلافی وجود ندارد و مردم در آرامش و رفاقت با یکدیگر زندگی می کنند.
دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی افزود: عمده مطالبات مردم اهل تسنن همانند بیشتر مردم ایجاد اشتغال و خدمات عمومی بود که دولت نیز بنا دارد برای همه کشور حل کند.
حجت الاسلام والمسلمین یونسی با بیان اینکه هیچ عاملی همچون وحدت در امنیت ملی و امنیت منطقه ای موثر نیست گفت: براساس تاکیدات امام راحل و رهبر معظم انقلاب افراطیونی که دعوت به گروههای تکفیری می کنند و گروههایی از شیعیان که به اهل سنت بی احترامی می کنند هر دو گروه ضد امنیت هستند و در حقیقت کسانی هستند که امنیت ملی ما را تهدید می کنند.
وی خاطرنشان کرد: آنچه که در عراق و سوریه اتفاق افتاده است نیز نتیجه افراط گروه های شیعی و سنی است که به شدت از سوی رهبر معظم انقلاب، علمای شیعه و سنی به شدت مردود است.
دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی در پایان خاطرنشان کرد: تاکید من به مسئولان محلی روحانیون و مقامات امنیتی و انتظامی این است که عناصری که مردم را تحریک و به مقدسات اهانت می کنند را شناسایی و به مقامات قضایی معرفی کنند.
انتهای پیام